Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Kurz „Netradiční vánoční ozdoby“ pro pracovníky NNO za dotovanou cenu

adventZveme Vás na jednodenní kurz, na kterém využijete motivu Vánoc k tvořivým činnostem v práci s dětmi a mládeží a seznámíte se s novými výtvarnými technikami. Kurz je určen pro pedagogické pracovníky školských zařízení (SVČ, ŠK, ŠD) a pracovníky nestátních neziskových organizací, kteří pracují s dětmi a mládeží. Na programu bude seznámení s netradičním materiálem, technikami a vlastní tvorba na téma: netradiční přání a dekorace – tisky z polystyrenu, tisky z želatiny, enkaustika, ozdoby do interiéru a exteriéru, výměna námětů a nápadů od účastníků na téma „Betlémy z netradičních materiálů“. Součástí kurzu bude prezentace vytvořených výtvarných prací a hodnocení.

Termín konání: úterý 22. listopadu 2016

Čas konání: zahájení v 8.30, ukončení v 17.00

Místo konání: Dům dětí a mládeže Olomouc, tř. 17. listopadu 47

Lektor: PaedDr. Zdeňka Hiřmanová

Cena: 300 Kč (DDM, školy, NNO), 700 Kč (ostatní). V ceně je zahrnuto lektorné a občerstvení. Dopravu si účastníci hradí sami.

S sebou potřebujete tužky, pastelky, barevné fixy, černé tenké lihové fixy, lepidlo – Kores, nůžky, štětce – střední, tenké, pracovní oděv a tašku či desky na výrobky.

Přihlašování: elektronicky ve Vzdělávacím modulu (VM) na adrese http://vm.nidv.cz. Pokud nejste ve VM registrováni, učiňte tak, obdržíte jméno a heslo, pod kterými vstoupíte do systému. Poté klikněte na název kurzu a vyplňte vstupní evaluační dotazník vzdělávací akce. Dále si vytiskněte přihlášku, tu potvrzenou vedoucím organizace + razítkem vysílající organizace pošlete poštou na adresu organizátora akce. Kurz je dotovaný a bez potvrzené přihlášky byste platili plnou cenu.

Platba: lze ji provádět v hotovosti při zahájení kurzu nebo převodem na účet na základě faktury vystavené NIDV. V případě, že nebudete platit v hotovosti, fakturační údaje zašlete na adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Fakturační údaje musí obsahovat přesnou adresu trvalého bydliště účastníka (v případě platby konkrétní osobou) přesnou fakturační adresu + IČ (v případě platby vysílající organizací). Faktura Vám bude vystavena po ukončení kurzu.

Organizátor: Mgr. Radek Ježowicz (731 444 443,  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript )