Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Cyklus kurzů první pomoci pro rodiče „Rodič záchranář“ byl ukončen v pátek 25. dubna v Rodinném centru Heřmánek

IMG 7165Olomouc, 29. dubna 2014 - Intenzivní zážitek v podobě příběhů z praxe, audio-vizuálních ukázek a hlavně reálných situací, kde ukápne i kapka krve. Právě takový byl kurz první pomoci „Rodič – záchranář“ pro rodiče malých dětí, který se uskutečnil v dubnu 2014 v prostorách Rodinného centra Heřmánek (Náves svobody 41 (budova pošty), 779 00 Olomouc).

„Začnu pobíhat a panikařit.“ „To nezvládnu.“ „Krev ... omdlím.“ Tak na otázku:„Jak jste na tom s poskytnutím první pomoci?“ odpovídali rodiče, kteří absolvovali kurzy první pomoci v RC Heřmánek již v průběhu ledna 2014. Díky pozitivním ohlasům a podpoře projektu Think Big jsme se rozhodli v pořádání kurzů pokračovat a zařadili jsme do našeho programu další tři na sebe navazující kurzy, které proběhly v pondělí 7. 4., 14.4. a 25.4. Video z minulých kurzů najdete zde.

Kontakt:
PhDr. Petra Tenglerová
Tel: 604 339 220,
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  

O RC Heřmánek:RC Heřmánek je rodinné a komunitní centrum, nabízející služby a poradenství zaměřené na těhotenství, rodičovství, výchovu dětí a slaďování osobního, profesního a rodinného života. Poskytuje prostor pro vzájemnou pomoc a předávání zkušeností, společenství a jsme otevřeni všem generacím. Připravuje programy v oblasti podpory hodnot rodiny, zdraví a ochrany životního prostředí.

Fotografie: z kurzu PRVNÍ POMOCI ŽIVĚ (další fotografie zde)