Svátek má Státní svátek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Kurz - Respektovat a být respektován

RC Olivka od února 2014 pořádá kurz, který napomáhá zlepšení komunikace především v rodinách, ale i na pracovištích, prostě kdekoliv kde se setkáváte s lidmi.

Chcete se naučit dovednostem a postupům, které nám pomáhají

  • žít tak, abychom si vážili sami sebe a pomohli k tomu i dětem a dalším lidem, s nimiž denně přicházíme do styku?
  • žít, aniž bychom se vzájemně obviňovali; vyjádřit své rozrušení nebo zlost, aniž bychom někomu ublížili?
  • porozumět tomu, co prožívají druzí?
  • respektovat potřeby druhých a současně nezanedbávat i své vlastní  potřeby?
  • vychovávat děti k tvořivosti, iniciativě a zodpovědnosti?

Kurz je určen všem, kteří se snaží o partnerský, respektující přístup při výchově dětí i ve vztazích s dalšími dospělými lidmi. Nabízí postupy a dovednosti okamžitě využitelné v praxi i pohled na širší souvislosti mocenského a respektujícího pojetí mezilidských vztahů a výchovy. Nabízí komunikační dovednosti pro zvládání běžných i náročných životních situací, jejichž přirozeným důsledkem je udržení vlivu i dobrých vztahů a vzrůstající pocit vnitřního klidu, sebeúcty a kompetentnosti.

Počet míst omezen, přihlášky přijímáme do 15. ledna 2014. Více informací: www.olivy.os.cz

Kontakt: Barbora Vlachová, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel.604 762 151