Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

rekvalifikační kurz - „PODNIKÁNÍ A RODINA – ZVLÁDNU TO!“

Rodinné centrum Olivka nabízí od ledna 2014 pro všechny, kdo mají zájem o práci s dětmi zajímavý rekvalifikační kurz.

Je určen všem rodičům na rodičovské dovolené a také těm, kterým se nedaří sladit dosavadní práci s péčí o malé děti. Je určen také ženám či mužům, kteří se zabývají problematikou rovných příležitostí a péče o děti v mateřských či rodinných centrech a dalších zařízeních. Zapojit se mohou i ti, kteří z jakéhokoli důvodu nemohou najít pracovní uplatnění, rádi by se pustili do podnikání v oblasti práce s rodinou, ale nemají k tomu odvahu a potřebné znalosti.

Díky sérii vzdělávacích a podpůrných aktivit pomáhá zlepšit postavení (nejen) rodičů na trhu práce a umožňuje získat nové znalosti a kompetence.

Projekt „Podnikání a rodina – zvládnu to!“ sestává ze dvou základních částí – vzdělávacího programu a metodické podpory. Součástí vzdělávacího programu je i MŠMT akreditovaný rekvalifikační kurz Lektor práce s rodinou. Výuka je rozdělena do celkem 25 dní a probíhá přibližně šest měsíců. Kromě rekvalifikačního kurzu Lektor práce s rodinou a ochutnávky Montessori pedagogiky nahlédnou účastníci a účastnice také do problematiky rovných příležitostí, pokusí se zjistit svou osobní vizi a získají základní znalosti potřebné pro podnikání. Více informací  http://www.olivy-os.cz/projekty/projekty-esf-aktualni/rodina-a-podnikani-zvladnu-to

Kurz je zdarma. Kontakt: Barbora Vlachová, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel.604 762 151