Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

RC Heřmánek nabízí speciální kurz pro nastávající rodiče

O víkendu 12. a 13. října se bude v RC Heřmánek Olomouc konat kurz Hypnoporodu.

Hypnoporod je kompletní vzdělávací program a příprava na porod. Učí maminky jak zůstat klidné a ponechat si kontrolu při porodu. Učí sebehypnózu, pozitivní myšlení, relaxační techniky, dýchací techniky a seznamuje s fyziologickým průběhem porodu. Maminky se seznámí s nejlepší polohou pro porod a fyzickou přípravou na něj. 

Technika Hypnoporodu může změnit jak pohled na porod, tak i jeho průběh. Dozvíte se velmi cenné informace, zbavíte se strachu a pomůže vám, aby  se tento nezapomenutelný zážitek stal zážitkem klidu, míru a lásky. 

Maminky a tatínkové se naučí uvolňovat strach a napětí spojené s porodem. Seznámí se s rutinními procedůrami v nemocnici a uvědomí si, že je nemusí slepě následovat. 

Hypnoporod podporuje přirozený porod bez chemických látek, čímž se zesiluje vytvoření silného pouta mezi maminkou a miminkem (bonding). 

Způsob jakým rodíme naše děti má na ně hluboký vliv. Miminka, která se narodí v klidném, pohodovém a milujícím prostředí dostanou základní pocit bezpečí, cítí se vítány a milovány po celý život. Lépe pijí z prsu, lépe spí, jsou klidnější jako děti a později i jako dospělí.  

Bližší informace pro zájemce na www.jemnezrozeni.cz