Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Aktuality z projektu Senioři bez hranic 2013

SBH 2013Slavnostní zahajovací den druhého ročníku projektu „Senioři bez hranic 2013“ proběhne v pátek 7. června 2013 v rámci veletrhu Flory Olomouc „Mezi námi“, který je v tento den zaměřen na seniory. Od 10 do 16 hodin budou neziskové organizace nabízet ukázky svých aktivit, v programu vystoupí sbor Zpěvanky a roztleskávačky s Domova pro seniory POHODA, ve 13 hodin pozvaní oficiální hosté slavnostně zahájí tříměsíční maraton aktivit pro seniory 55+.

„Senioři bez hranic“  jsou realizováni ve spolupráci s Olomouckou sekcí Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje, koordinátorem je o.s.INspiro. Od června do konce srpna budou v Olomouci a okolí probíhat například výtvarné kurzy a dílničky, semináře zájmového vzdělávání, výuka společenského tance i street dance, jízdy na in-line bruslích, rekondiční a rehabilitační pohybové aktivity, naučné vycházky, nordic walking  a návštěva atraktivních míst, vše pro seniory zdarma.

Nad projektem převzali záštitu Ing. Jiří Rozbořil, hejtman Olomouckého kraje a Mgr. Eva Machová, náměstkyně primátora města Olomouce.

Partnery letošního ročníku jsou: Magistrát města Olomouce, Olomoucký kraj, Městská policie Olomouc, Fakulta tělesné kultury University Palackého, Klub SenSen Konta Bariéry a Výstaviště Flora Olomouc, sponzorem je a.s, Lékárna-invest, s.r.o., mediálním partnerem je Český rozhlas Olomouc.