Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Malá liška - aktivity v červnu 2013

Malá liškaPátek 7. června: Deskohraní – společenské hry pro každého
17:00 | Fox club (v prostorách klubu pro seniory), Javoříčská 2 – hned u zastávky tram 1, 4, 6 Okresní soud
Přijďte na setkání a posezení nad společenskými, deskovými i stolními hrami. Chcete si přijít jen tak zahrát nějakou hru, kterou znáte, s dalšími zkušenými hráči? Chcete přinést a zahrát si nějakou hru, kterou máte doma? Přijďte si to vyzkoušet. Akci vede Michal Štrajt.
Příspěvek na akci: členové klubu zdarma, hosté 20 Kč

Úterý 11. června: Posed – vítání navrátilců z Banátu
18:00 | Vinotéka U Vojáčků, Schweitzerova 19 (u zastávky busu č. 16, 17, 27 „U Botanické zahrady“)
Posezení u dobrého vína či nealka, na kterém se můžete s námi lépe poznat. Lze přijít i odejít průběžně mezi 18. a 20. hodinou. Hlavním tématem bude povídání se členy naší výpravy, kteří se právě vrátí po 10 dnech strávených mezi českými starousedlíky v rumunském Banátu.

Sobota 22. června: Do přírody za městem – letní vycházka k Dubu Přátel přírody
sraz 9:30 na zastávce busu č. 20 Chomoutov, škola
Loni v květnu jsme zasadili v háji u Hromova dubu mezi Černovírem a Chomoutovem svůj „Dub Přátel přírody“. Nyní se půjdeme podívat, jak se mu s příchodem léta daří a jak vyrostl. Trasa má kolem 7 km. Tentokrát půjdeme z Chomoutova kolem Hradiska a skončíme v Restauraci Bristol, zájemci pak mohou pokračovat dál podél řeky Moravy, kam až to půjde, a užít si netradiční pohled na město. Vezměte s sebou také nějakou ozdobu, kterou náš dub zkrášlíme. Příští vycházka k dubu bude zas s příchodem podzimu.
Akci vede Hynek Pečinka. Příspěvek na akci: členové klubu zdarma, hosté 20 Kč

Úterý 25. června: Setkání s knížkou
18:00 | Fox club (v prostorách klubu pro seniory), Javoříčská 2 – hned u zastávky tram 1, 4, 6 Okresní soud
Přineste si knížku, kterou máte rádi, pochlubte se ostatním, co jste četli nebo právě čtete. Každý může přispět ke zdaru večera a přečíst nějaký svůj zážitek, postřeh či drobnou povídku. Těší se na vás Eva Sommerová. Bez vstupného.

Akce pořádá Malá liška – klub přátel přírody z Olomouce, součást celostátní organizace Přátelé přírody ČR. Více se o aktivitách pro všechny generace dozvíte na www.malaliska.cz. Jsme otevřeni pro všechny zájemce o aktivní volný čas a s pozitivním vztahem k přírodě a jiným lidem.

Svým členům i veřejnosti nabízíme výlety do přírody, za památkami, za kulturou, příjemná hudební a cestovatelská setkání, netradiční výtvarné dílny, české i mezinárodní akce se spřátelenými skupinami. Akce pořádáme pro samostatné dospělé, mládež, rodiny i seniory. Pro každou věkovou skupinu máme pestrou nabídku.

Malá liška – klub přátel přírody | akce v přírodě, amatérské kulturní aktivity
Schweitzerova 70, 779 00 Olomouc | tel. 602 431 149 | Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript | www.malaliska.cz