Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Co výstřel – to rána!

střelecká soutěžNa 24. ročníku mezinárodní střelecké soutěže „Free Contest“ pořádané AVZO Cheb se naše družstvo složené z řad dobrovolných hasičů Olomouckého kraje opět neztratilo.

Ve dnech 19. - 20. 4. 2013 jsme se jako jediní zástupci z řad hasičů především díky finanční podpoře Olomouckého kraje zúčastnili soutěže ve střelbě ze samopalu vz. 58 na 100m a ve střelbě z pistole CZ 75 na 25m, a mohli jsme tak opět reprezentovat náš Olomoucký kraj ve složení Mgr. Marcela Vystrčilová z SDH Dub nad Moravou a Evžen Mikeš a Zdeněk Kovařík z SDH Kladníky. V kategorii G (organizace a firmy) jsme se umístili v celkovém pořadí na 11. místě. Soutěže se zúčastnilo celkem 200 družstev v různých kategoriích a celkové výsledky a umístění všech cca 600 závodících střelců naleznete na www.avzo-cheb.cz.

Mgr. Marcela Vystrčilová
členka soutěžního týmu za Sbory dobrovolných hasičů Olomouckého kraje
kont. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
mobil:724 983 780