Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Něžná i silná.

nezna i silna SlunakovNázev víkendu pro maminky, které navštěvují RC Provázek a také název seminářů hlavní hosta – spisovatelky Hany Pinknerové. Jak to všechno skloubit – rodinu, práci, čas na sebe a své koníčky? Inspirativní příběh ženy, která se nebála jít do nových situací, vydělávat si třeba i mytím oken, učit své dcery doma a začít psát knihy, které jsou v současné době velmi čtené a maminkám s malými dětmi dávají dobrý úhel pohledu na mateřství a rodičovství.

Semináře byly doprovázeny i autorským čtení při hře na kytaru, našim vlastním uvažováním, jestli jsme více něžné nebo více silné a co všechno nás v životě ovlivňuje.

Víkendu, který se realizoval za podpory UNO, se zúčastnilo 19 žen. S nadšením i vnitřním klidem jsme se rozjížděly domů a věděly jsme, že máme o čem přemýšlet a že prožíváme podobné věci, které nás na naší cestě životem spojují.

Magda Mečkovská
RC Provázek