Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

NEBOJTE SE PARTNERSKÝCH PROJEKTŮ

Koalice nevládek Pardubicka, o. s. ve spolupráci s Unií nestátních neziskových Olomouckého kraje vás zve na informační seminář konaný v rámci projektu Communem Reddere NEBOJTE SE PARTNERSKÝCH PROJEKTŮ.

Termín konání: 9. listopadu 2010 (Oblastní unie neslyšících Olomouc, Jungmannova 25, Olomouc), začátek semináře: v 14:30 hod.

 

 

 

Projekt Communem reddere je zaměřen na přenos know-how a příkladů dobré praxe zejména v oblasti budování skutečných partnerství mezi nevládními neziskovými organizacemi (NNO). Účelem projektu je posílit spolupráci v rámci oborů, mezi různými sektory i mezi sítěmi neziskových organizací. Díky modelu společných partnerských projektů si mohou i malé neziskové organizace, s nevelkou historií sáhnout na evropské peníze, zprofesionalizovat se a inovovat poskytované služby.

Kromě jiného budou neziskovým organizacím představeny služby Koalice nevládek Pardubicka (KONEP), které mohou díky finanční podpoře Pardubického kraje zdarma využívat. Jedná se například o informační servis, ekonomické, účetní, daňové poradenství, atd.

Prezentovány budou také možnosti čerpání investičních i neinvestičních dotací z fondů EU.

Na semináři se bude diskutovat o: spolupráci neziskových organizací dotačních možnostech z fondů EU rozvoji neziskového sektoru v ČR podpoře neziskového sektoru místní samosprávou a budou představeny výstupy projektu Budování udržitelného partnerství NNO Vzájemné vzdělávání v neziskovém sektoru

Účast na akci je bezplatná, drobné občerstvení zajištěno (projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu v ČR a státního rozpočtu ČR)

 

Vaši účast prosím potvrďte e-mailem na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript (www.uno-ok.cz) nebo telefonicky na tel. čísle: 737 470 824 , nejdéle do 5. 11. 2010 z důvodu zajištění občerstvení.

Přihláška ke stažení ZDE.

Veškeré informace naleznete na: www.NEVLADKY.cz