Svátek má Alexej
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

I hasiči umí střílet!

strelecka-soutezJiž třetím rokem se naše tříčlenné družstvo složené z řad dobrovolných hasičů Olomouckého kraje zúčastňuje střeleckých soutěží pořádaných Okresním kolegiem AVZO TSČ ČR Cheb. Ve dnech 19.-20.10.2012 jsme se jako jediní zástupci z řad hasičů zúčastnili 21. ročníku Mezinárodní střelecké soutěže „Zlatý lev“,

kde jsme hlavně díky finanční podpoře Olomouckého kraje mohli úspěšně reprezentovat náš kraj ve složení Mgr. Marcela Vystrčilová a Jiří Vodička z SDH Dub nad Moravou a Evžen Mikeš z SDH Kladníky.

V kategorii G (organizace a firmy) jsme se umístili v celkovém pořadí na 14. místě. Jako nejlepší žena ze samopalu vz. 58 byla vyhodnocena naše střelkyně Mgr. Marcela Vystrčilová, která vybojovala 1. místo s nástřelem 92 bodů. Celkové výsledky a umístění všech cca 320 střelců naleznete na www.avzo-cheb.cz. Tak snad se nám i na jaře 2013 na „Free Contest“ podaří obhájit tyto dobré výsledky a opět úspěšně reprezentovat hasiče z našeho kraje na druhém konci republiky!