Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

PTPI Šternberk vás zve na výlet za budováním nejen kultury

building-on-culture-czechPTPI Šternberk vás s radostí zve na sedmidenní výlet za budováním, a to nejen kultury. Budete povzbuzováni k podělení se s námi o svoji kulturu, ale také vám umožníme zakusit kulturu jiných, především přostřednictvím jídla, hudby, vzájemné spolupráce a sdílení. Budeme také pomáhat místní české rodině na venkovském statku, který je umístěn v nádherné oblasti obce Bystřec v Orlických horách.

Co máme v plánu: hudba / noci plné kultury, bubenický workshop, prezentace EVS a návštěva Gymnázia v Letohradu, práce a/nebo legrace, koncert Žamboši, procházky přírodou, výborné jídlo a hlavně fajn lidi!

Kde: Bystřec, Orlické hory, Česká republika

Kdy: 24. – 30. Září 2012

Cena: účastníci si hradí pouze 30% cestovních nákladů

Kontakt: Megan- Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , deadline přihlášek pátek 21.9.

PTPI Šternberk, Brigádnická 13, 785 01 Šternberk, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , www.ptpisternberk.org

Podpořeno z grantu od People To People International a z programu Mládež v akci.