Svátek má Zikmund
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoucký drak letos před Krajským úřadem v Olomouci

557484 441907515852517 1859215721 nV sobotu 1. září 2012 se před Krajským úřadem Olomouckého kraje konal již VI. ročník tradiční hasičské soutěže „Olomoucký drak“. Téměř 300 dětí – mladých hasičů nejen z Olomouckého kraje, ale i například ze Vsetínska, Ostravska, Brna nebo východních Čech, mohlo poměřit síly v závodě jednotlivců v běhu na 60 m s překážkami a hasičským nářadím.

I za pošmurného počasí děti zápolily ze všech sil a přihlížející diváci se nestačili divit, jak si hlavně ti nejmenší dovedou poradit s jednotlivými překážkami. Díky organizátorům, finanční a technické podpoře Olomouckého kraje, Statutárního města Olomouc, UNO OK, Městské policie Olomouc, HZS, jednotlivých SDH a vedení OSH Olomouc včetně odborné rady mládeže a všech rozhodčích soutěž proběhla dle platných regulí a výsledky v jednotlivých kategoriích si můžete prohlédnout na http://oshol.hasici-ol.cz/?page_id=1077.

Fotogalerii z akce naleznete ZDE.   

Mgr. Marcela Vystrčilová