Svátek má Alexej
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

SEMINÁŘ PRO ZAMĚSTNAVATELE V OLOMOUCKÉM KRAJI

krok-za-krokemSíť mateřských center o. s. zve na SEMINÁŘ PRO ZAMĚSTNAVATELE V OLOMOUCKÉM KRAJI v rámci projektu „Krok za krokem“

Termín: 9. října 2012 od 8:30 do 11:00 hodin
Místo konání: Krajský úřad města Olomouce, Kongresový sál, Jeremenkova 40a, 779 11

Cílem semináře je seznámit zájemce z řad zaměstnavatelů s možnostmi alternativní péče o děti předškolního věku, včetně současného legislativního rámce.
Seminář je určen zaměstnavatelům, OSVČ i zájemcům o OSVČ, zástupcům NNO a zájemcům o provozování služeb alternativní péče o děti předškolního věku.

Program semináře s expertkou pro rovné příležitosti Mgr. Rut Kolínskou:
8:30 – 9:00 REGISRACE ÚČASTNÍKŮ
9:00 – 11:00 Prezentace projektu „KROK ZA KROKEM“
Možnosti flexibilní péče o děti předškolního věku
Poskytování služeb péče o děti jinou organizací v prostorách zaměstnavatele
Možnost využití služeb péče o děti realizované v rámci mateřského centra
Konzultace problematiky rovných příležitostí žen a mužů

Kurz je bezplatný a pro účastníky je připravena zdarma publikace metodiky „Krok za krokem k vybudování zařízení péče o děti“.
Hlídání dětí je zajištěno hlídacími tetami z RC Heřmánek v Olomouci přímo na Krajském úřadu (prosím, nahlaste počet dětí, věk a jména dětí v přihlášce).
Přihlášku zasílejte do pátku 5. října 2012 na adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , 602 793 748

Kapacita semináře je omezena, rozhoduje pořadí přihlášení.

Přihláška ke stažení ZDE