Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Čtyřlístek pořádá ozdravný pobyt. Přidejte se!

ctyrlistekKlub Čtyřlístk zve rodiny s handicapovanými dětmi na ozdravný pobyt pořádaný ARPZPD v ČR – Klubem Čtyřlístek, Chromeč, který je na téma Klub Čtyřlístek v duchu vězeňství, jen v duchu, protože se to koná v krásné přírodě Svojanova u Moravské Třebové a hotelu Mírovka.

"Letos, na konci ledna jsme oslavili už 11 let, kdy jsme to oslavili procházkami, hrami a sportovním dováděním na sněhu, dortem, dárkama pro všechny děti, super diskotékou. O posledním dubnovém víkendu se sjeli čarodejové a čarodějnice Klubu Čtyřlístek. Dorazili na jarní víkendový pobyt do Vernířovic u Sobotína, známými čarodějnickými procesy. Procházky do okolí a k památné lípě, houpačky, fotbálek, odpočinek," popisuje akce pořádané v letošním roce František Vyhnálek z klubu Čtyřlístek.

"V sobotu 28. dubna po 15:00 hodině se sešli malí i velcí čarodějové a čarodějnice na své párty za hotelem Reoneo, kde po kontrole svých košťat a přehlídce masek dostali dárečky Hlasu československa. S těmi si pak hráli, když vesele a příjemně  probíhala diskotéka rádia top.cz. Pak si opekli kuří nohy (vuřty) od Madegroupu s dobrým podpoštovním pečivem. A nakonec byli předány diplomy Miss čarodějnice, Missák čaroděj a Technický průkaz. Děti si to jako čarodějové pěkně užily. V neděli i v pondělí se konaly aktivity, jako například odpočinkové výšlapy, hry s míčem, houpání na houpačkách, výlety. V sobotu si všichni užili masáže, v neděli pak večerní posezení s opékáním a hudbou, kterou zajistil frankDJ, moderátor a DJ radia top.cz a Klubu Čtyřlístek. V pondělí proběhlo zdobení a stavění májky. V úterý se všichni rozloučili a těší se na další setkání, které proběhlo 1. až 3. června, spojené s oslavou Mezinárodního dne dětí formou her, soutěží, vycházek, tance a dobré zábavy, kde jsem se sešli všichni. Také jsme skáceli májovou májku velkou pilou a v neděli i malou oslavou dne dětí. Vždy si děti odnesou plno zážitků z pobytů neziskové organizace Klubu Čtyřlístek.," pokračuje ve svém vyprávění o akcích Čtyřlístku pan Vyhnálek.

Jaký program připravil Čtyřlístek na týdenní ozdravný pobyt? Procházky do okolí, sportovní aktivity (fotbal, stolní tenis, badminton, volejbal, vybijená, jízda na kole, a jiné). Je připravena i dětská olympiáda (skákání v pytli, přenosné kuželky, chytání rybiček, hod na cíl, a další aktivity, které rozvijejí lehkou motoriku a schopnosti u dětí), táboráky, diskotéka formou muzikoterapie, ergoterapie (výtvarné a jiné tvoření), jízda na koni (jako hypoterapie), celodenní výlet, a další doprovodný program, který se  bude dolaďovat a pro děti to bude příjemné. A na konci pobytu budou mít jen samé pěkné vzpomínky na to, co prožily, že se něčemu novému naučily, odnesou si pěkný výrobek, vyzkoušeli si své dovednosti. 

KDE: Svojanov u Moravské Třebové - hotel Mírovka KDY:od 18. srpna do 25. srpna

KOLIK ZAPLATÍTE: děti do 3let bez nároku na stravu a lůžko - zdarma, všechny děti ZTP, ZTP/P + doprovod 280,-Kč, dospělí 300,-Kč na den.

Doplňující informace poskytne paní Hrozová -  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript