Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nabídka - propagace činnosti neziskových organizací působících v Olomouckém kraji v rámci akce MEZI NÁMI na Výstavišti FLORA OLOMOUC, a.s.

MEZI-NAMI-2014Vážení přátelé,
dovolte, abychom Vás v rámci úzké spolupráce Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK) a Výstaviště Flora Olomouc, a.s. srdečně pozvali na akci  MEZI NÁMI 2014, která se bude konat ve dnech  12. - 14. června 2014 společně s Veletrhem poskytovatelů sociálních služeb na olomouckém výstavišti, tentokrát již v nově zrekonstruovaném pavilonu A.

Rádi bychom Vás tímto pozvali k účasti na 20. prodejní výstavu výtvarných prací zdravotně postižených občanů a seniorů a na prezentaci poskytovatelů sociálních služeb, na které se představí neziskové společností, humanitární organizace, chráněné dílny, zdravotní poradny a další.  

V případě Vašeho zájmu Vám nabízíme možnost se prezentovat na akci Mezi námi ZDARMA (na základě přihlášky vám bude zajištěn potřebný počet stolů, židlí a panelů, v případě potřeby si můžete vzít svoje vlastní panely). Své výrobky lze propagovat i prodávat a velice bychom ocenili Vaši aktivní účast např. formou workshopů, nebo programů pro děti i dospělé.

V příloze si Vám dovolujeme zaslat závaznou přihlášku k účasti a všechny další potřebné materiály. Přihlášky prosím zašlete na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Veškeré dotazy Vám rádi zodpovíme na níže uvedených kontaktních adresách.

Těšíme se na spolupráci s Vámi.
S přátelským pozdravem

Ing. Jana Jirovská
garant projektu MEZI NÁMI
tel: 585 726 200
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript