Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Kalkulátor pojištění

salveNa webových stránkách UNO je nově umístěn odkaz na kalkulátor pojištění společnosti Salve Finance -  http://www.salvepojisteni.cz/

Nyní si zde můžete velmi rychle a jednoduše spočítat cenu povinného ručení a havarijního pojištění vašeho auta, v krátké budoucnosti pojištění domácnosti a nemovitosti i cestovní pojištění. Po zadání údajů o vás, tj. o pojistníkovi a pojišťovaném voze, domácnosti nebo plánované cestě, systém vypočítá Nabídku, kterou je možné změnit úpravou vstupních údajů. Obsahem nabídky jsou kalkulace pojištění všech smluvních pojišťoven.

Pokud bude nabídka odpovídat vašim představám, je možné pokračovat v práci a vytvořit smlouvu. Aby mohl vzniknout návrh smlouvy, bude třeba zadat ještě další doplňující údaje. Návrh smlouvy vám bude následně doručen na zadanou e-mailovou adresu. A pokud do 15 dnů uhradíte pojištění dle pokynů v návrhu smlouvy, považuje se smlouva za uzavřenou. Tedy není nutné nic tisknout, podepisovat a posílat poštou.

V případě jakýchkoliv problémů či dotazů se můžete o pomoc obrátit na telefonní linku 800 223 227 (po-pá, 8:00-17:00).