Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

e-Bulletin UNO 10/2013

Bulletin-UNO-2013-10Vážení kolegové, čtenáři a přispěvatelé, právě vyšlo další číslo e-Bulletin UNO 10/2013.
V prázdninově laděném vydání si nenechte ujít reportáž Hynka Pečinky z olomouckého klubu Malá liška. Devět Přátel přírody vyrazilo na začátku prázdnin do francouzské Provence. Při popisu jejich zážitků budete mít chuť zajet si tam taky! e-Bulletin UNO také oslovil Jana Příborského, někdejšího dlouholetého ředitele TyfloCentra Olomouc, který nedávno dostal Cenu hejtmana za svou práci ve prospěch zdravotně postižených. Rozhovor je o nové výstavě TyfloCentra Neviditelná Olomouc, o předsudcích, ale také o tom, co se povedlo. Vy, kdo plánujete založit sociální firmu, najdete v rozhovoru řadu užitečných zklušeností. Jan Příborský totiž jedné takové firmě nyní šéfuje. Snad Vám e-Bulletin UNO bude v parných dnech příjemným osvěžením.

VÝZVA Vážení přispěvatelé e-Bulletinu UNO, pokud máte pozvánky na své letní či podzimní akce, neváhejte je poslat naší redakci. Rádi je uveřejníme. Uvítáme také fotografie nebo jiný obrazový materiál. Je léto, proto bychom prázdninová čísla e-Bulletinu rádi "odlehčili".

Krásné letní měsíce všem přeje
Petra Klimková
redaktorka e-Bulletinu UNO
tel. 606 718 836
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript