Svátek má Cyril a Metoděj
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka na prodejní výstavu

Oaza 13 11 29 vystavaVe dnech 28. a 29. listopadu 2013 vždy od 9 do 17 hodin se v prostorách Oázy-centra denních služeb Charity Zábřeh (Žižkova 15) uskuteční výstava „Šaty dělají člověka a člověk dělá šaty“ aneb vše, čím jsme chtěli být a co s tím souvisí. Záštitu nad výstavou převzal starosta města Zábřehu RNDr. Mgr. František John, Ph.D. Slavnostní zahájení, s trochou recese v duchu výstavy, proběhne ve čtvrtek 28. 11. v 9 hodin.

Vedle prezentovaného tématu, budou moci návštěvníci zakoupit výrobky z tvorby uživatelů Oázy z keramiky, dřeva, korálků, pedigu, občerstvit se v baru nebo si za desetikorunu nechat malovat na obličej či ruku a částečně si tak vyzkoušet pocit „být v jiném hávu“.

Protože prostory centra jsou kapacitně malé, žádají pořadatelé větší skupiny a třídní kolektivy k nahlášení se předem na tel. čísle: 736 509 464.