Svátek má Cyril a Metoděj
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Přijďte se více dozvědět, přijďte se zeptat.

DSC 0004Nenaletět na předváděcích akcích, umět si udělat rodinný rozpočet, znát systém dávek a pojištění, mít představu o tom, co je exekuce – to všechno se hodí, že?

Díky souboru pěti na sebe navazujících besed, které proběhly v říjnu, se toto všechno a mnohé další mohly dozvědět maminky, navštěvující Rodinné centrum Provázek v Olomouci. Sociální pracovnice Mgr. M. Vinklárková, která pracuje v organizaci Člověk v tísni, měla vždy vyčleněný čas na dotazy i na osobní poradenství.

Na listopad jsou pro rodiče připravená další zajímavá témata: Time management, Návrat na trh práce, Soužití generací, Siť sociální služeb se zaměřením na organizace s pěstounskou péčí na krátkou dobu. Našimi hosty budou dvě sociální pracovnice a psycholožka. Přijďte se více dozvědět, přijďte se zeptat. Besedy, kterým říkáme Hodiny pro rodiče, jsou zdarma, během nich je zajištěn dohled u dětí. Probíhají vždy ve středu po 10 hodině. Pro rodiče je připravena také interaktivní přednáška v rámci akce Dny pro rodiny, s názvem Zapomenuté umění naslouchat.

Magda Mečkovská, RC Provázek

www.rcprovazek.cz