Svátek má Cyril a Metoděj
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sbírka spacích pytlů a zimního ošacení pro lidi v nouzi

Logo SOSOlomoucká humanitární organizace Středisko SOS pro vzájemnou pomoc občanů vyzývá spoluobčany k solidaritě s lidmi, kteří se octli v tíživé životní situaci. „Teploty klesají, chladných dnů bude stále přibývat a denně k nám přicházejí lidé s písemnou žádostí od sociálních pracovníků, abychom jim bezplatně poskytli teplé oděvy,“ informuje pracovník střediska Jan Kučera a dodává: „ Máme velký nedostatek hlavně pánských zimních bot, spacích pytlů a pánských rukavic.“

Teplé šatstvo, obuv a spací pytle můžete přinášet pokud možno do konce října přímo do Střediska SOS v Praskově 16 a Rooseveltově 9. Provozovny mají v týdnu otevřeno od 9 do 18 hodin, v sobotu od 8do 12 hod.

Trvalý projekt „Výdej bezplatné materiální pomoci“ realizuje naše Středisko SOS od amnestie prezidenta republiky Václava Havla, tj. Všem laskavým dárcům, kteří mají srdce na pravém místě, předem srdečný dík!

Za pracovníky Střediska SOS Hana Fialová