Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Železný hasič Dolany - soutěž TFA

Autor: Administrator. Úterý 09. října 2012.

Soutěž je určena jen pro zdravotně a fyzicky způsobilé členy Jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí a podniků, příslušníky Hasičských záchranných sborů krajů a zaměstnance Hasičských záchranných sborů podniků s platným osvědčením pro práci s dýchacím přístrojem. Více infornací  ZDE.

 

Hasičský týdeník č.22

Autor: Redakce UNO. Pondělí 24. září 2012.

Aktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE.

Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

 

RWE Dobrovolní hasiči roku 2012

Autor: Administrator. Sobota 22. září 2012.

Sbor dobrovolných hasičů Radslavice se svou soutěží „Radslavská přilba 2012“. postoupil do finále celostátní soutěže „RWE Dobrovolní hasiči roku 2012“ o nejlepší sbor a jednotku sboru dobrovolných hasičů . v kategorii „Nejlepší sbor dobrovolných hasičů“

celý článek

   

Olomoucký drak letos před Krajským úřadem v Olomouci

Autor: Marcela Vystrčilová. Neděle 16. září 2012.

Read moreV sobotu 1. září 2012 se před Krajským úřadem Olomouckého kraje konal již VI. ročník tradiční hasičské soutěže „Olomoucký drak“. Téměř 300 dětí – mladých hasičů nejen z Olomouckého kraje, ale i například ze Vsetínska, Ostravska, Brna nebo východních Čech, mohlo poměřit síly v závodě jednotlivců v běhu na 60 m s překážkami a hasičským nářadím.

celý článek

 

II. ročník soutěže hasičských družstev v požárním útoku

Autor: Redakce UNO. Středa 12. září 2012.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Olomouc si Vás dovoluji pozvat na II. ročník soutěž hasičských družstev v požárním útoku v sobotu 22.9.2012 ve Chválkovicích.

Více informací naleznete ZDE.

   

Strana 20 z 45