Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

10. ročník SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU mužů a žen

Autor: Administrator. Pátek 12. července 2013.

SDH Savín zve hasiče a příznivce hasičského sportu na soutěž mužů a žen, která se uskuteční 27.7.2013 NA PINDĚ, začátek ve 13:00 hod.

celý článek

 

Uzávěrka přihlášek do soutěže Dobrovolní hasiči

Autor: Administrator. Čtvrtek 11. července 2013.

Týden navíc mají sbory a jednotky dobrovolníků na přihlášení do soutěže Dobrovolní hasiči roku, mohou tak soutěžit i jednotky zasahující při nedávných povodních.

Uzávěrka přihlášek do soutěže Dobrovolní hasiči roku 2013 bude o týden prodloužena, své zásahy i uspořádané kulturní akce za uplynulý rok tak mohou dobrovolní hasiči přihlásit až do soboty 13. července 2013.

celý článek

 

"O hanáckó sekyrko"

Autor: Administrator. Sobota 06. července 2013.

Sbor dobrovolných hasičů Kostelec na Hané ve spolupráci s okolními sbory SDH a městem Kostelec na Hané, za finanční podpory Olomouckého kraje a pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ing.Jiřího Rozbořila Vás tímto co nejsrdečněji zvou na 9. ročník soutěže hasičské všestrannosti "O hanáckó sekyrko" Kostelec 2013, který se uskuteční 7.9.2013. Podrobné informace naleznete ZDE.

   

VYHLÁŠENÍ DEVÁTÉHO ROČNÍKU FOTOSOUTĚŽE „HASIČI PŘED I ZA OBJEKTIVEM 2013“

Autor: Administrator. Čtvrtek 20. června 2013.

Fotografický klub HAFOK a Česká asociace hasičských důstojníků již podeváté vyhlašují fotosoutěž „Hasiči před i za objektivem“.

Fotografická soutěž je vyhlášena v následujících kategoriích:
KATEGORIE A - požáry     
KATEGORIE B - ostatní zásahy     
KATEGORIE C - výcvik     
KATEGORIE D - život na stanici

celý článek

 

Hasičský týdeník č.23/2013

Autor: Administrator. Středa 19. června 2013.

hasicskytydenikAktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE. Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

   

Strana 14 z 45