Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

V. ročník „Olomouckého draka“

Autor: Redakce UNO. Pátek 29. července 2011.

Read moreSdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Olomouc se Statutárním městem Olomouc, Úřadem Olomouckého kraje, ve spolupráci HZS Olomouckého kraje, ÚO Olomouc s Městskou policií Olomouc, Výstavištěm Flora Olomouc a hasičskou sekcí Unie nestátních neziskových organizací OK si Vás dovolují pozvat na V. ročník „Olomouckého draka“ - soutěž jednotlivců mladých hasičů v kategoriích starší, mladší, smíšené a přípravka.

Soutěž se koná v sobotu 3. září 2011 v Olomouci ve Smetanových sadech.

celý článek

 

O pohár SDH Lipová

Autor: Redakce UNO. Neděle 24. července 2011.

Znak-SDH-LipovaSDH Lipová Vás srdečně zve na soutěž v požárním sportu „O pohár SDH Lipová“, která se koná k příležitosti 80. výročí sboru. Soutěž se uskuteční na hřišti za KD v sobotu dne 13.srpna 2011 v Lipové. Soutěžit se bude v kategoriích: muži, ženy.

Po skončení soutěže následuje DISCO s DJ KOMÁR.

Podrobné informace o soutěži naleznete na pozvánce ZDE

 

Letní tábor v Jestřabí se vydařil

Autor: Marcela Vystrčilová. Pátek 22. července 2011.

Jestrabi_KOUPANILetní tábor, který jsme letos "rozbalili" v rekreačním zařízení Jestřabí, opět nezklamal. Děti si kromě tradičních táborových radovánek, jako je koupání či opékání špekáčků, vyzkoušely i další zajímavé aktivity, například střelbu ze vzduchovek, uzlování nebo přežití v lese. Svou zdatnost prověřily v táborové olympiádě, na výletech navštívily nová místa a spoustu zábavy přinesl také karneval na téma "lesní skřítci".

Vybrané momenty z tábora najdete ve fotogalerii ZDE

Děkujeme za milé reakce rodičů, které si můžete přečíst ZDE

   

Dorostenky z Kolšova zvítězily na MČR v požárním sportu dorostu v Ostravě

Autor: Redakce UNO. Neděle 10. července 2011.

Read moreObrovským překvapením skončilo vystoupení kolšovských dorostenek (okres Šumperk) na MČR dorostu, které se uskutečnilo ve dnech 5. – 6. 7. 2011 na Městském stadionu v Ostravě. Dvoudenní klání přineslo souboj celkem 14 nejlepších družstev z jednotlivých krajů ČR o mistrovský titul.

celý článek

 

Hanácká extraliga 2011

Autor: Redakce UNO. Pondělí 20. června 2011.

hanacka-extraligaSbor dobrovolných hasičů Střelice Vás zve na IX.ročník soutěže hasičských družstev mužů a žen v požárním útoku "O putovní pohár exsenátora MUDr. Vítězslava Vavrouška", který se koná 25. 6. 2011 v hasičském areálu v Dětřichově. Soutěž je zařazena do Hanácké extraligy 2011.

Podrobné informace na pozvánce ZDE

   

Strana 40 z 45