Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Ve Smetanových sadech soutěžili mladí hasiči

Autor: Redakce UNO. Úterý 06. září 2011.

Read moreSmetanovy sady v Olomouci patřily v sobotu 3. září 2011 mladým hasičům. Ti se zde sjeli na V. ročník tradiční hasičské soutěže „Olomoucký drak“. Přes dvě stovky závodníků nejen z Olomouckého kraje, ale i například ze Vsetínska, Ostravska nebo východních Čech, mohly poměřit síly v závodě na 60 m s překážkami  a hasičským nářadím.

celý článek

 

Velká cena okresu Šumperk „HOLBA CUP 2011“

Autor: Redakce UNO. Úterý 30. srpna 2011.

znak-sdhVýkonný  výbor OSH Šumperk Vás zve na XVI. ročník soutěže Velká cena okresu Šumperk „HOLBA CUP 2011“ hasičských  družstev mužů, žen a veteránů v požárním útoku – závěrečné vyhodnocení „FINÁLE MISTRŮ“. Soutěž se koná v sobotu 10. září 2011 na hasičském areálu SDH Hrabišín (za KD). Finále se zúčastní nejlepší družstva letošního roku všech kategorií.

Pozvánka ke stažení ZDE

 

Informace z hasičské sekce UNO za období 5/2010-4/2011

Autor: Marcela Vystrčilová. Úterý 16. srpna 2011.

Read moreČinností hasičské sekce UNO je již téměř čtvrtým rokem především podpora činnosti a aktivit mladých hasičů v našem kraji.  Kromě toho jsme se aktivně podíleli i na přípravě a organizaci 6 seminářů ve spolupráci s hasičskou sekcí UNO zaměřených na vzdělávání vedoucích, rozhodčích, vedoucích pracovníků či pokladníků a hospodářů.  

celý článek

   

Memoriál Kristina Kudláče

Autor: Redakce UNO. Neděle 07. srpna 2011.

Petrov-soutezSbor dobrovolných hasičů Petrov nad Desnou Vás srdečně zve na XVII. ročník pohárové soutěže Memoriál Kristina Kudláče, který se uskuteční v sobotu 13. srpna 2011 od 14:00 hodin na hřišti u železniční stanice Petrov nad Desnou. Soutěžit se bude v kategoriích mladí hasiči, muži, ženy, veteráni.

Pozvánka s propozicemi ke stažení ZDE

 

Soutěž mladých hasičů v Dolní Dobrouči

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 04. srpna 2011.

sdh-dolni-dobroucSbor dobrovolných hasičů Dolní Dobrouč zve na pohárovou soutěž mladých hasičů O pohár starosty obce, která se uskuteční 28. srpna 2011 na fotbalovém hřišti v Dolní Dobouči. Soutěžit se bude v kategoriích mladší a starší dle směrnic hry „Plamen“.

Podrobné informace na pozvánce ZDE

   

Strana 39 z 45