Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Šumperský Soptík 2011

Autor: Redakce UNO. Středa 21. září 2011.

Read moreOdborná rada mládeže OSH Šumperk Vás srdečně zve na XIII. ročník soutěže „Šumperský Soptík“ v bězích 60 m překážek jednotlivců a družstev mladých hasičů, která se koná v sobotu 1. října 2011 od 9:00 hodin na tartanové dráze Tyršova stadionu v Šumperku.

Tato soutěž je zařazena do Ligy mladých hasičů okresu Šumperk.

celý článek

 

Pohárová soutěž mladých hasičů v Doloplazech

Autor: Redakce UNO. Neděle 18. září 2011.

SDH-DoloplazySDH Doloplazy vás zve na Pohárovou soutěž mladých hasičů v požárním útoku, která se uskuteční 25.9.2011 na treninkovém hřišti Sokola Doloplazy. Zahájení soutěže proběhne v 10:00 hodin.

Další informace na pozvánce ZDE

 

Podpořte jednotku SDH Vrahovice v soutěži "Dobrovolní hasiči roku 2011"

Autor: Redakce UNO. Neděle 18. září 2011.

Read moreNa webových stránkách www.moravskehospodarstvi.cz probíhá až do konce měsíce října hlasování o nejlepší jednotku a sbor dobrovolných hasičů Moravy a Slezska. V soutěži "Dobrovolní hasiči roku 2011", kterou pořádá a sponzoruje společnost RWE, můžete podpořit hlasem i jednotku SDH Vrahovice, která se probojovala mezi trojici finalistů, kteří v kategorii Jednotky sborů dobrovolných hasičů JIH bojují o 100 tisíc Kč. Tuto výhru by vrahovičtí hasiči použili na nákup vybavení jednotky.

celý článek

   

Noční soutěž Nasobůrky

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 15. září 2011.

Nocni-soutez--NasoburkySbor dobrovolných hasičů Nasobůrky zve na XII. Noční soutěž hasičských sborů, která proběhne 24. září 2011 od 18:00 hod. na hřišti v Nasobůrkách. Soutěžit se bude v kategoriích muži, ženy.

Podrobné informace na pozvánce ZDE

 

Pozvánka na finálový závod Tohatsu fire cup

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 15. září 2011.

Read moreSdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Olomouc ve spolupráci s hejtmanem Olomouckého kraje Ing. Martinem Tesaříkem a poslancem ČR Ing. Romanem Váňou, s firmou TOHATSU a ZHT Group Slavíč, si Vás dovolují pozvat na II. ročník soutěže hasičských družstev v požárním útoku - O PUTOVNÍ POHÁR HEJTMANA OLOMOUCKÉHO KRAJE ING. MARTINA TESAŘÍKA v kategorii muži a O PUTOVNÍ POHÁR POSLANCE PARLAMENTU ČR ING. ROMANA VÁŇI v kategorii ženy.

celý článek

   

Strana 37 z 45