Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Hasičský ples SDH Dolní Libina a dětský maškarní bál

Autor: Redakce UNO. Středa 04. ledna 2012.

znak-sdhSDH Dolní Libina Vás srdečně zve na hasičský ples, který se koná v sobotu 7. ledna 2012. Začátek je ve 20:00 hodin. K poslechu a tanci Vám bude hrát skupina Fofrovanka. Občerstvení a bohatá tombola bude zajištěno.

Zároveň ve spolupráci s MŠ Libina zve na dětský maškarní bál, který se koná v neděli 8. ledna 2012 v KD Libina. Začátek je v 15:00 hodin. Soutěže, občerstvení a věcné ceny pro všechny děti zajištěny. Srdečně zvou pořadatelé.

 

Ocenění Křesadlo v kategorii "dobrovolní hasiči" a cenu GOAL získala Vlasta Švubová

Autor: Marcela Vystrčilová. Středa 14. prosince 2011.

Read moreV pondělí 12. prosince se v Regionálním centru Olomouc konala konference „Dobrovolnictví v sociálních službách“ pořádaná u příležitosti Evropského roku dobrovolnictví 2011 pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ing. Martina Tesaříka. V rámci odpoledního programu proběhlo poprvé v Olomouckém kraji udílení ocenění Křesadlo 2011 - „Ceny pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci“. Rovněž byla udílena i cena Olomouckého kraje GOAL - „Ocenění dobrovolnické činnosti“.

Za dobrovolné hasiče z Olomouckého kraje cenu Křesadlo získala naše sestra Vlasta Švubová z SDH Medlov. Velkým a příjemným překvapením pro nás hasiče bylo, když i jednu ze tří cen Goal 2011 (týdenní pobyt v Americe) získala opět naše Vlastička.

celý článek

 

VIDEO Z BRANNÉHO ZÁVODU V POHOŘANECH

Autor: Redakce UNO. Úterý 08. listopadu 2011.

Pokud chcete vidět krátkou videoreportáž z branného závodu v Pohořanech, klikněte ZDE

   

Maškarní halloweenská párty

Autor: Redakce UNO. Sobota 08. října 2011.

Halloween plakatSDH Kolšov srdečně zve všechny dospělé a hlavně děti na Maškarní Halloweenskou párty, která se uskuteční dne 22. 10. 2011 od 14:00 hodin v Kulturním domě v Kolšově.

Pro děti budou připraveny hry, soutěž o nejkrásnější dýni a masku, občerstvení, diskotéka, TOMBOLA. Každá maska bude odměněna. Hraje DJ Nesquik.

 

Jednotka SDH Bohuňovice v soutěži RWE Dobrovolní hasiči roku

Autor: Redakce UNO. Středa 28. září 2011.

Read moreJednotka SDH Bohuňovice, postoupila mezi tři finalisty v soutěži RWE o nejlepší jednotku sboru dobrovolných hasičů pro oblast SEVER.

Do soutěže byl přihlášen zásah při záchraně osob zavalených spadlým štítem rodinného domu v ulici Lhotka v Bohuňovicích ze dne 28. července 2010.

celý článek

   

Strana 36 z 45