Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Pozvánka na tradiční ples SDH Červenka

Autor: Redakce UNO. Úterý 17. ledna 2012.

ples-CervenkaSbor dobrovolných hasičů Červenka Vás srdečně zve na HASIČSKÝ PLES, který se koná v sobotu 28. ledna 2012 od 20.00 hodin v sokolovně v Července.

K tanci a poslechu hraje skupina Pandora. Vystoupí i taneční skupina Caster.

Vstupné je 60 Kč.

 

Zpráva o činnosti hasičské sekce UNO za období 1-12/2011

Autor: Marcela Vystrčilová. Pátek 13. ledna 2012.

Read moreČinností hasičské sekce UNO je již téměř pátým rokem především rozvoj a podpora činnosti aktivit nejen mladých hasičů v našem kraji.  Kromě toho jsme se aktivně podíleli i na přípravě a organizaci více než 7 seminářů ve spolupráci s hasičskou sekcí UNO zaměřených na vzdělávání vedoucích, rozhodčích, vedoucích pracovníků a funkcionářů či pokladníků a hospodářů. Informovali jsme o možnosti získání a správného zpracování vyúčtování příspěvků z rozpočtu Olomouckého kraje, propagovali jsme na všech seminářích, soutěžích či významných akcích mezi sbory dobrovolných hasičů z celého kraje bohatou činnost UNO a především to, co UNO může malým neziskovým organizacím nabídnout.

celý článek

 

Ples SDH Troubelice

Autor: Redakce UNO. Úterý 10. ledna 2012.

Ples-SDH-TroubeliceSDH Troubelice Vás srdečně zve na Tradiční hasičský ples, který se uskuteční v pátek 20. ledna 2012 od 20.00 hodin v sále Orlovny v Troubelicích.

K tanci a poslechu hraje hudební skupina FORMULE III.
Vstupné 100,- Kč včetně místenky.

   

DOTACE PRO VÝJEZDOVÉ JEDNOTKY OK

Autor: Redakce UNO. Pátek 06. ledna 2012.

Stáhněte si Pravidla pro poskytnutí příspěvku na pořízení, rekonstrukci, opravu požární techniky a nákup věcného vybavení jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí Olomouckého kraje v roce 2012.

Žádosti o poskytnutí příspěvku musí být fyzicky nebo datovou schránkou doručeny na podatelnu KÚOK do 16. 1. 2012 do 16 hodin. Rozhodující je záznam o doručení.

 

Letní hasičský tábor

Autor: Marcela Vystrčilová. Středa 04. ledna 2012.

Read moreVšechny děti od 7 do 16 let mohou vyrazit na letní hasičský tábor konaný v Ústřední hasičské škole Jánské koupele od neděle 15. 7. do středy 25. 7. 2012. Připraven je bohatý program nejen s hasičskou tématikou! V okolí máme řeku Moravici na koupání i k jízdě na raftech, lesy k výletům, hrám, soutěžím, přežití či poznávání, louky na opalování, hry, uzlování, lezení po lanech atd.

celý článek

   

Strana 35 z 45