Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

O pohár starosty obce Císařov 2012

Autor: Redakce UNO. Středa 06. června 2012.

pozvanka vc cisarov 2012Hasičský sbor Císařov zve na soutěž v požárním útoku - O pohár starosty obce Císařov. Soutěž se koná 16. června 2012 v areálu hasičské zbrojnice v Císařově.

Prezentace družstev bude probíhat do 13:45 hodin. Startovné je 100 Kč za družstvo.

Více informací na pozvánce ZDE

 

Vyhlášení fotosoutěže „Hasiči před i za objektivem“

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 24. května 2012.

Hasiči HZS Moravskoslezského kraje ÚO Bruntál pod záštitou České asociace hasičských důstojníků a preventivně výchovného portálu www.hasik.cz již poosmé vyhlašují fotosoutěž „Hasiči před i za objektivem“.

celý článek

 

Netradiční hasičská soutěž v Topolanech

Autor: Redakce UNO. Středa 23. května 2012.

Read moreU příležitosti letošních oslav výročí 70. založení sboru SDH v Topolanech se v sobotu dne 2.6.2012 se bude konat 3. ročník hasičského Memoriálu Vladimíra Hrachovce "UNIVERZÁLNÍ HASIČ".

Tuto soutěž budeme pořádat jako netradiční soutěž, na které určitě nepůjde o to, jakého máte specialistu na jednotlivé činnosti v útoku, ale jaké máte šikovné celé družsvo.

celý článek

   

Hasiči otestují nejnovější technické prostředky na veletrhu Pragoalarm/Pragosec!

Autor: Redakce UNO. Pondělí 21. května 2012.

V rámci veletrhu zabezpečení a protipožární ochrany Pragoalarm/Pragosec bude ve dnech 5.-7. června na Pražském Výstavišti v Holešovicích probíhat zajímavý doprovodný program pro dobrovolné hasiče a širokou veřejnost.

celý článek

 

O putovní pohár MH SDH Dolní Studénky

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 26. dubna 2012.

znak-sdhSDH Dolní Studénky vás srdečně zve na 9. ročník pohárové soutěže "O putovní pohár MH SDH Dolní Studénky", který se koná 1. května 2012.

Podrobné informace ZDE

   

Strana 32 z 45