Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Dětský den ve Vernířovicích

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 28. června 2012.

detsky denMístní akční skupina Šumperský venkov, Program obnovy venkova 2012, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska SDH Vernířovice a Výbor společenského života obce Vernířovice Vás zve na Dětský den, který se koná dne 7. července 2012 od 14. hod. na víceúčelovém areálu za hasičskou zbrojnicí.

Pro děti budou zdarma připraveny atrakce - skluzavka, skákací hrad, pirátská loď, projížďka na koni, malování dětí, soutěže.

 

130. výročí založení SDH Vernířovice

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 28. června 2012.

plakat carodejnicky zebrikKrajský úřad Olomouckého kraje a SDH Vernířovice Vás zve na 130. výročí založení SDH Vernířovice a XV. ročník putovního poháru obce Vernířovice Čarodějnický žebřík, pořádaný 7.července 2012 ve 13. hod. na víceúčelovém sportovišti za sýpkou.

130. výročí založení SDH Vernířovice se koná za spoluúčasti Krajského úřadu Olomouckého kraje.

Podrobný program na přiloženém plakátu.

 

O PUTOVNÍ POHÁR EXSENÁTORA MUDR. VÍTĚZSLAVA VAVROUŠKA

Autor: Redakce UNO. Středa 27. června 2012.

soutez-StreliceSbor dobrovolných hasičů Střelice Vás zve na X. ročník soutěže hasičských družstev mužů a žen v požárním útoku "O PUTOVNÍ POHÁR EXSENÁTORA MUDR. VÍTĚZSLAVA VAVROUŠKA", který se koná 30. června 2012 v hasičském areálu Dětřichov.

Soutěž je zařazena do Hanácké extraligy roku 2012.

Více informací na plakátu ZDE

   

Oslava 120. výročí založení SDH Těšetice

Autor: Redakce UNO. Úterý 26. června 2012.

Read moreSbor dobrovolných hasičů Těšetice si Vás dovoluje pozvat na oslavu 120. výročí založení sboru. Oslava proběhne 30.6. a 1.7.2012 v Těšeticích.

Program:
Sobota 30.6. -  13:00 hodin
-  Svatá mše a svěcení nového znaku a praporu SDH Těšetice v kostele sv.Petra a Pavla v Těšeticích
-  následovat bude položení věnců u pomníku padlých a slavnostní průvod od kostela na parket u rybníka za doprovodu historické hasičské stříkačky tažené koňmi a dechové kapely Nákelanka
-  slavnostní valná hromada s udělením ocenění a vyznamenání
-  ukázka historické i současné hasičské techniky /HZS Olomouc/
-  propagační seskok padákem s novým praporem SDH
-   odpolednem nás bude doprovázet dechová kapela „Nákelanka“

celý článek

 

Hasiči informují - Prázdninová nebezpečí

Autor: Redakce UNO. Neděle 24. června 2012.

cervenBlížící se období prázdnin, odjezdy na dovolenou, ale také grilování, rozdělávání ohňů v přírodě či nebezpečí spojené s letními bouřkami mohou nepříjemně zkomplikovat dny volna. Abychom se mohli v klidu těšit z letní pohody a nedošlo ke zbytečným újmám na zdraví nebo škodám na majetku je třeba dodržovat určitá pravidla.

Základní informace ke stažení ZDE

   

Strana 28 z 45