Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

O putovní pohár Sboru dobrovolných hasičů v Mostkově

Autor: Redakce UNO. Úterý 31. července 2012.

znak-sdhSdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Sbor dobrovolných hasičů Mostkov, obec Oskava a okres Šumperk zve družstva Sborů dobrovolných hasičů na XIII. ročník soutěže hasičských družstev mužů a žen  „O putovní pohár Sboru dobrovolných hasičů v Mostkově“. Soutěž se koná v sobotu 18. srpna 2012 na hřišti v Mostkově. Zahájení proběhne ve 13.30 hodin.

Propozice ke stažení ZDE

 

O pohár žadlovického kolečka

Autor: Redakce UNO. Úterý 31. července 2012.

SDH Žádlovice a Osadní výbor Žádlovice Vás srdečně zvou na devátý ročník pohárové soutěže O pohár žadlovického kolečka, která se uskuteční v sobotu 4. srpna 2012 v areálu Žádlovického parku. Soutěží se v kategoriích muži, ženy, veteráni.

Propozice ke stažení ZDE

 

Noční pohárová soutěž Troubelice

Autor: Redakce UNO. Úterý 31. července 2012.

SDH Troubelice Vás zve na Noční pohárovou soutěž O putovní pohár starosty obce, pořádanou u příležitosti 130. výročí založení sboru.
Soutěž se uskuteční v sobotu 25. srpna 2012 v Hasičském areálu SDH Troubelice. Soutěží se v kategoriích muži i ženy - 2B.

Propozice ke stažení ZDE

   

Dětská pohárová soutěž Troubelice

Autor: Redakce UNO. Úterý 31. července 2012.

SDH Troubelice Vás zve na Pohárovou soutěž mladých hasičů, která se koná v sobotu 25. srpna 2012 v Hasičském areálu SDH Troubelice. Prezentace proběhne od 12.30 hodin, soutěž bude zahájena ve 13.00 hodin. Soutěžit se bude v kategoriích mladší a starší.

Propozice ke stažení ZDE.

 

Noční hasičská soutěž v Dolanech

Autor: Redakce UNO. Pátek 13. července 2012.

Sbor dobrovolných hasičů v Dolanech si Vás dovoluje pozvat na noční hasičskou soutěž "O putovní pohár obce Dolany", která se uskuteční 15. září 2012 od 19:00 hod. v areálu u hasičské zbrojnice v Dolanech. Soutěžit se bude v kategoriích muži, ženy.

Propozice soutěže ZDE

   

Strana 24 z 45