Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

ÚZEI - Kalendář akcí na leden 2013

Autor: Redakce UNO. Pátek 11. ledna 2013.

uzei1ZDE si můžete stáhnout kalendář akcí na leden 2013, který připravuje Ústav zemědělské ekonomiky a informací (ÚZEI).

Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.

 

Zpravodaj venkova 1/2013

Autor: Administrator. Pátek 11. ledna 2013.

V 1. čísle roku 2013 si například můžete přečíst:

- Vítězové Vesnice roku 2012 se tradičně sešli v adventní Praze
- ČR je místopředsednickou zemí ELARD - Evropské asociace LEADER pro rozvoje venkova
- SPOV ČR na valné hromadě: Partneři potvrdili přátelské vztahy, smutnění z nedobrého výhledu POV v krajích

celý článek

   

Milada Šnajdrová odstoupila z předsednictva UNO

Autor: Administrator. Neděle 06. ledna 2013.

Logo UNO barevne 1Na jednání předsednictva UNO dne 3. ledna 2013 byla na vlastní žádost ukončena činnost Milady Šnajdrové jako členky předsednictva UNO.
Šnajdrová zároveň k tomuto dni odstoupila i z postu pomocníka neziskových organizací pro Olomoucko a okolí.

Jako poradce pro neziskové organizace ji bude zastupovat Mgr. Marcela Vystrčilová, mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , mobil 724983780.

Předsednictvo UNO tímto děkuje Miladě Šnajdrové za práci v předsednictvu za uplynulé období.

   

Bulletin UNO 1/2013

Autor: Zdeněk Bei. Sobota 05. ledna 2013.

Bulletin UNO 1 2013-1Vážení čtenáři,
na první straně lednového bulletinu UNO je úvodník k desátému výročí vydávání bulletinu, dále informujeme o konferenci Klubu stomiků a zveme na výstavu Moravského ornitologického spolku v Přerově. Na straně 4 informujeme o významném ocenění P-centra Olomouc a o zahájení činnosti pobočky Bajkazylu v Olomouci. Na straně šest představujeme Sdružení Most k životu,

Dále v bulletinu najdete zprávy z celokrajským tématem, z regionů, místních i oborových sekcí UNO, pozvánky NNO, stranu k legislativě a k aktivitám OK4EU. 

Uzávěrka dalšího bulletinu, který vyjde začátkem února, je 10. 1. 2013, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v měsících únor a březen 2013. 

   

MAS – Partnerství Moštěnka nabídne 8 milionů na projekty rozvoje venkova z programu Leader

Autor: Administrator. Neděle 30. prosince 2012.

Více než osm milionů korun z Programu rozvoje venkova LEADER rozdělí koncem února roku 2013 Místní akční skupina – Partnerství Moštěnka mezi žadatele z území své působnosti. V 9. výzvě, která je poslední v programovacím období EU 2007–2013, mohou zájemci žádat o dotace v třech oblastech podpory – na občanské vybavení a služby, přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a na podporu zakládání a rozvoj malých podniků. Uzávěrka pro příjem žádostí je 8. února 2013.

celý článek

   

Strana 59 z 84