Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin UNO 2-3/2013

Autor: Zdeněk Beil. Středa 13. února 2013.

Bulletin UNO 2-3 2013-1Vážení čtenáři bulletinu UNO,

právě vyšlo dvojčíslo 2-3/2013, které je věnováno především našemu Sněmu. Kromě pozvánky zde najdete zprávy ze všech našich sekcí a také souhrnnou zprávu od našich zástupců v komisích a výborech Olomouckého kraje. Na sněmu bude k dispozici tištěná podoba bulletinu.

Vzhledem k tomu, že k datu uzávěrky příštího čísla došly pouze tři příspěvky, posunul jsem příští uzávěrku k datu 10.3.2013 s tím, že příští číslo vyjde na přelomu března a dubna.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor 

 

Usnesení vlády ČR o jmenování předsedkyně a místopředsedy Rady vlády pro nestátní neziskové organizace

Autor: http://www.vlada.cz. Úterý 12. února 2013.

Vláda svým usnesením ze dne 6. února 2013 č. 88 jmenovala novou předsedkyní Rady vlády pro nestátní neziskové organizace Ing. Ludmilu Müllerovou, ministryni práce a sociálních věcí. Současně jmenovala místopředsedou tohoto poradního orgánu vlády svého náměstka Mgr. Jana Dobeše.

   

XIV. krajský sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje

Autor: Administrator. Pátek 08. února 2013.

Read moreKrajský sněm se bude konat v sobotu 23. února 2013 od 9.30 hodin, ve Velkém zasedacím sále Magistrátu města Olomouce, Hynaisova 10, Olomouc.

celý článek

   

Zápisy ze zasedání Rady vlády pro nestátní neziskové organizace

Autor: Administrator. Pátek 08. února 2013.

Zápis ze zasedání Rady vlády pro nestátní neziskové organizace dne 21. ledna 2013 naleznete ZDE.

   

Neziskové organizace Olomouckého kraje výrazně uspěly v Blokovém grantu

Autor: Administrator. Čtvrtek 07. února 2013.

V rámci Programu švýcarsko-české spolupráce bylo ve 3. výzvě Blokového grantu určeného nestátním neziskovým organizacím podpořeno 20 projektů v celkové částce přesahující 36 milionů korun. Tuto podporu obdrží sociální a environmentální neziskové organizace působící v Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji.

celý článek

   

Strana 57 z 84