Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zahájení realizace projektu s názvem „Finanční gramotnost jako nástroj uplatnění na trhu práce pro osoby se zrakovým postižením“

Autor: Administrator. Pondělí 18. února 2013.

Dne 1. ledna 2013 byl zahájen nový dvouletý projekt Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR s názvem „Finanční gramotnost jako nástroj uplatnění na trhu práce pro osoby se zrakovým postižením“.Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

celý článek

 

Mládež v akci - newsletter 7. týden

Autor: Administrator. Neděle 17. února 2013.

mladez-v-akciZDE si můžete stáhnout aktuální číslo newsletteru Mládež v akci.

   

Opětovná prosba o vyplnění ONLINE dotazníku k diplomové práci

Autor: Administrator. Neděle 17. února 2013.

Již jsem Vás jednou kontaktovala ohledně vyplnění mého dotazníku, bohužel se mi vrátil nedostatečný počet respondentů a proto rozesílám druhé kolo žádosti. Prosím o Vaše vyplnění mého dotazníku. Dotazník Vám zabere minimum času a mě tím nesmírně potěšíte.

celý článek

   

POZVÁNKA na seminář

Autor: Administrator. Pátek 15. února 2013.

Read more POZVÁNKA  na seminář „Realizované projekty v česko-polském příhraničí Olomouckého kraje a příprava budoucího programového období 2014-2020” v Operačním programu přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007–2013.

Termín konání: Úterý 26. února 2013, 9.30 hodin, prezence od 9.00 hodin, předpokládaný konec v 15.00 hodin

Místo konání: Kongresový sál Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 40a, 1. patro, Olomouc, mapa zde, parkování možné v podzemních garážích nebo parkovišti vedle Krajského úřadu

celý článek

   

Beseda o veřejné prospěšnosti

Autor: Administrator. Čtvrtek 14. února 2013.

Asociace veřejně prrospěšných organizací (AVPO) a Katedra studií občanské společnosti FHS UK Vás zvou na besedu na téma „Úprava veřejné prospěšnosti v USA a aktuální situace tamního neziskového sektoru“ s panem Douglasem Rutzenem, prezidentem a generálním ředitelem International Center for Not-for-Profit Law (ICNL), který je celosvětově uznávaným odborníkem na problematiku občanského sektoru v mezinárodním měřítku.

celý článek

   

Strana 56 z 84