Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pro bono advokáti můžou pomoct i vaší neziskovce

Autor: Administrator. Úterý 23. dubna 2013.

Pro bono aliance prostřednictvím svého Pro bono centra nabízí neziskovým organizacím možnost zajištění bezplatní právní pomoci pro jejich klienty nebo pro ně samotné. Momentálně spolupracuje s Pro bono centrem víc než 50 advokátních kancelářích, které jsou ochotné poskytnout své služby za určitých podmínek pro bono, tedy bezplatně. Jedná se nejčastěji o případy, kdy si situace klienta neziskové organizace vyžaduje právní služby a klient si je nemůže dovolit.

celý článek

 

Seznamte se, prosím! Nový Informační systém pro sociální služby v přerovském regionu.

Autor: Administrator. Pátek 19. dubna 2013.

Centrum pro komunitní práci východní Morava pořádá odborné workshopy za účelem představení nového Informačního systému pro sociální služby určeného pro zadavatele, poskytovatele a uživatele sociálních služeb v regionu Přerov. Tento nový systém, funkční na internetu, nabídne všem zainteresovaným stranám jednotný prostor ke komunikaci, prezentaci svých aktivit a získání informací o dostupnosti a kvalitě sociálních služeb na Přerovsku.

celý článek

   

Era účet pro neziskovky

Autor: Administrator. Čtvrtek 18. dubna 2013.

Era nabízí neziskovým oraginizacím účet zdarma.

Zdarma:
˗ vedení účtu
- měsíční výpis v papírové i elektronické podobě
˗ vydání jedné platební karty DebitMasterCard
˗ zřízení a vedení internetového bankovnictví
˗ zřízení a vedení spořicího vkladového účtu včetně zasílání výpisů

Více informací naleznete ZDE.

   

Výzva k vyjádření zájmu: Nespecifikované oblasti - Externí odborníci

Autor: Administrator. Pondělí 15. dubna 2013.

Zadavatel:
Evropská komise, Bureau of European Policy Advisers

Postup při registraci:
Cílem této výzvy je vytvořit seznam externích expertů se zájmem spolupracovat. Žádosti by měly být podány v jednom z oficiálních jazyků EU prostřednictvím elektronického formuláře dostupného na stránce: http://ec.europa.eu/bepa/policy_advisers/index_en.htm#top (pozn.: Vzniklý seznam nevytváří žádné povinnosti ze strany zadavatele a nezakládá tedy práva pro přihlášené experty.)

celý článek

   

Druhý seminář o transparentnosti NNO

Autor: www.vlada.cz. Čtvrtek 11. dubna 2013.

Dne 10. dubna 2013 se na Vysoké škole ekonomické v Praze konal v pořadí již druhý seminář s názvem „Transparentnost nestátních neziskových organizací jako prevence praní špinavých peněz a financování terorismu“ (první se konal dne 26. listopadu 2012). Seminář uspořádala Rada vlády pro nestátní neziskové organizace – Sekce pro lidská práva Úřadu vlády České republiky ve spolupráci s Národohospodářskou fakultou Vysoké školy ekonomické v Praze a Finančním analytickým útvarem Ministerstva financí České republiky.

celý článek

   

Strana 52 z 84