Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

PARTNERSTVÍ V PROGRAMU EVROPA PRO OBČANY

Autor: Administrator. Sobota 04. května 2013.

SERDA hledá partnery do projektu v programu Evropa pro občany.

Makroregion Sarajevo (SMR) a Sarajevo Economic Region Development Agency (Sarajevská rozvojová agentura - SERDA) v současnosti hledají projekty a partnery v rámci programu Evropa pro občany.

celý článek

 

PŘEHLED OTEVŘENÝCH VÝZEV KE 31. BŘEZNU 2013

Autor: Administrator. Pátek 03. května 2013.

Přehled otevřených výzev poskytuje informace o vyhlášených výzvách v operačních programech cíle     1 Konvergence, cíle 2 Regionální konkurenceschopnost a zaměstnanost a v OP Přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika (cíl 3) kohezní politiky EU realizované v České republice a je vydáván zpravidla každý třetí týden v měsíci.

Cílem dokumentu je  poskytnout žadatelům o dotaci základní přehled o aktuálních možnostech čerpání finančních prostředků z fondů EU. Závěrem dokumentu jsou uvedeny základní kroky spojené s realizací projektů financovaných z fondů EU.

Více informací naleznete ZDE.

   

Vyjádření k navrhovanému projektu - vzdělávací aktivity pro organizace poskytující sociální služby

Autor: Administrator. Středa 24. dubna 2013.

Neziskovky.cz navrhují V rámci výzvy OP LZZ - A7 vzdělávací projekt pro pracovníky v sociálních službách. Vzdělávací program bude zaměřený na rozvíjení dovedností v oblasti fundraisingu tak, aby odpovědní pracovníci dokázali získávat finanční zdroje formou darů a podpory jednotlivců i firem.

celý článek

   

Odborný workshop: Jak propojit spolupráci neziskovek se samosprávami a firmami

Autor: Administrator. Středa 24. dubna 2013.

O. s. OliVy Vás zve na odborný workshop Jak propojit spolupráci neziskovek se samosprávami a firmami
v rámci projektu Měníme věci kolem nás se na vás těší lektoři z Trialogu Brno  - PhDr. Milan Kotek, statutární zástupce Trialogu, zakladatel festivalu 3+1,  Mgr. Alica Heráková a Mgr. Radek Procházka
Workshop je určen pro neziskové organizace, ale i jednotlivce.

celý článek

   

K2 – kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání

Autor: Administrator. Úterý 23. dubna 2013.

Národní institut dětí a mládeže společně s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy od 1. října 2012 realizují národní projekt s názvem: K2 – kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.

celý článek

   

Strana 51 z 84