Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Partnerství nestátních neziskových organizací a veřejné správy při plánování a implementaci operačních programů v ČR

Autor: Administrator. Úterý 04. června 2013.

Veřejné slyšení v Senátu na téma Partnerství nestátních neziskových organizací a veřejné správy při plánování a implementaci operačních programů v ČR se uskuteční dne 10. června 2013.

Přihlášky zasílejte do 4.6. na mailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Program slyšení naleznete ZDE.

 

 

Priority NNO v Operačních programech

Autor: Administrator. Čtvrtek 23. května 2013.

Konečné znění společných priorit NNO v Operačních programech tak, jak byly schváleny na jednání Pracovní skupiny Partnerství NNO 2014+ naleznete  ZDE.

 

   

ROK SPOLEČNĚ – KROK DOPŘEDU

Autor: Administrator. Pondělí 20. května 2013.

Všem kolegům a kolegyním z neziskových organizací v ČR, připomínáme vyhlášení soutěže! KPMG Česká republika vyhlásila výběrové řízení, ve kterém hledá nestátní neziskovou organizaci, kterou bude v rámci projektu ROK společně – KROK dopředu podporovat od září  2013 do srpna 2014. Vybraná nezisková organizace získá celoroční podporu formou dobrovolné práce zaměstnanců KPMG Česká republika. Dobrovolnou prací se myslí jednak běžná výpomoc, ale také odborná práce formou služeb a vzdělávání. Možná je také podpora  finanční nebo hmotná. V loňském roce vyhrálo soutěž o toto roční partnerství občanské sdružení Amelie.

celý článek

   

Nabídka - propagace činnosti neziskových organizací působících v Olomouckém kraji na Výstavišti FLORA OLOMOUC, a.s. v rámci akce MEZI NÁMI

Autor: Administrator. Středa 15. května 2013.

Vážení, v rámci úzké spolupráce Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK) a Výstaviště Flora Olomouc, a.s. si vám dovolujeme pozvat a zároveň Vám zaslat nabídku k prezentaci vaší činnosti ve dnech 6. - 8. června 2013, spolu s dalšími aktivitami Senioři bez hranic, relaxace, sport, pohyb, Lázeňství a wellness, zdravý životní styl a v letošním roce ještě společně se znovuobnovenou tradiční výstavou Vyznání růžím.

celý článek

   

Exekuce ve světle novely exekučního řádu

Autor: Administrator. Čtvrtek 09. května 2013.

Pro bono aliance, Liga lidských práv a Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci si Vás dovolují pozvat na workshop Exekuce ve světle novely exekučního řádu
Akce se uskuteční ve středu 5. června 2013 od 13:00 do 17:00 v Olomouci, v prostorách Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci - Tř. 17. listopadu 8, 771 11 Olomouc, malý sál.

celý článek

   

Strana 49 z 84