Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Program Google Grants

Autor: Administrator. Středa 03. července 2013.

Program Google Grants přináší českým neziskovým organizacím možnost bezplatně využít reklamu na Googlu (.com nebo .cz) k dosažení svých cílů –  ať už je to získání příspěvků, nábor dobrovolníků či zvýšení povědomí o své činnosti. To vše prostřednictvím bezplatné inzerce v programu AdWords™ v celkové výši až 10 000 $ měsíčně.

Více informací naleznete ZDE.

 

e-Bulletin UNO 08/2013

Autor: Petra Klimková. Úterý 02. července 2013.

Bulletin-UNO-2013-08-1Vážení čtenáři a přispěvatelé do e-Bulletinu UNO,
právě vyšlo e-Bulletin UNO 08/2013. Nenechte si ujít rozhovor s Marcelou Moser z olomouckého klubu přátel přírody Malá Liška, která s dalšími deseti dobrodruhy nedávno absolvovala expedici do rumunského Banátu. Na strákách e-Bulletinu UNO se podělila o svoje postřehy a zážitky.

Vy, kdo máte rádi historii a lidovou slovesnost, se můžete těšit na článek o publikaci Tucet báchorek z Podesní, která jedinečným způsobem představuje obce v Údolí Desné. Nechybí ani úryvek z knihy, kterou vydalo občanské sdružení Obnova kulturního dědictví údolí Desná.

I když nastaly prázdniny, e-Builletin UNO bude vycházet i nadále každých čtrnáct dnů. Těšíme se na vaše další textové příspěvky a zajímavé fotky.

Krásné léto přeje

redakce e-Bulletinu UNO
a Petra Klimková, redaktorka   

   

Co potřebujete při práci s dobrovolníky?

Autor: Administrator. Pondělí 01. července 2013.

Milé kolegyně, milí kolegové, obracíme se na Vás s prosbou o zmapování současné situace v dobrovolnictví. Zajímá nás, zda se mění struktura dobrovolníků, jaké jsou současné potřeby organizací, které s dobrovolníky pracují, zda se zvyšuje (nebo naopak snižuje) počet dobrovolníků, jak se vyvíjí pozice koordinátora v organizaci. Smyslem našeho dotazování je jednak situaci zmapovat, ale také přizpůsobit naši činnost současným podmínkám v organizacích. Doufáme, že i Vám by mohly otázky pomoci k jinému pohledu na Vaši práci.

Děkujeme za vyplnění.

(Prosím pošlete nám vyplněné zpět na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do 31.7.2013)

celý článek

   

Aktualizace internetových stránek RVNNO

Autor: Administrator. Středa 26. června 2013.

na internetových stránkách Rady vlády pro nestátní neziskové organizace byly zveřejněny tyto informace:

- Usnesení vlády ze dne 19. června 2013 č. 479, které novelizovalo Zásady vlády pro poskytování dotací ze státního rozpočtu České republiky nestátním neziskovým organizacím ústředními orgány státní správy. Odkaz:  http://www.vlada.cz/cz/ppov/rnno/usneseni-vlady/usneseni-vlady-cr-ze-dne-19--cervna-2013-c--479-108261/

- Úplné znění Zásad vlády pro poskytování dotací ze státního rozpočtu České republiky nestátním neziskovým organizacím ústředními orgány státní správy se zapracovanými změnami. Odkaz:  http://www.vlada.cz/cz/ppov/rnno/dokumenty/uplne-zneni-zasad-vlady-pro-poskytovani-dotaci-108263/

 

   

Volné prostory k pronálmu

Autor: Inzerce. Středa 19. června 2013.

Pronájem nebytových prostorVolné prostory využitelné jako sklad, učebna, tělocvična nabízí k pronájmu Církev československá husitská v Olomouci-Hodolanech, Farského 2. Nebytové prostory o výměře  200 m2 se sociálním zařízením (WC, sprchy) a bezbariérovým přístupem jsou volné od 1. 7. 2013.

Zájemci mohou kontaktovat farářku Mgr. Vlastu Šantekovou na telefoním čísle: 720 290 481 nebo e-mailu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

   

Strana 47 z 84