Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Projektový manažer roku 2013 otevírá registraci pro soutěžící, přihlásit se mohou do 15. srpna

Autor: Administrator. Neděle 14. července 2013.

Jedna z nejtěžších manažerských soutěží v České republice, Projektový manažer roku 2013, která si klade za cíl upozorňovat na nejlepší projektové manažery a projekty v soukromé i neziskové sféře, otevírá v těchto dnech registrace pro soutěžící. Ti se mohou do soutěže hlásit až do poloviny srpna.

Soutěž Projektový manažer roku 2013 vyhlašuje zastřešující organizace profesionálních projektových manažerů a odborný garant projektového řízení v České republice, Společnost pro projektové řízení, o. s. (SPŘ), ve spolupráci s největším vydavatelem ekonomického a odborného tisku, vydavatelstvím Economia, a. s..

celý článek

 

Získejte pomoc, kterou potřebujete od společností, které milují pomáhat neziskové organizace.

Autor: Administrator. Sobota 13. července 2013.

Google pro neziskové organizace nabízí aktivitu Marketplace. Ta spojuje schválené neziskové organizace s celosvětovou sítí certifikovaných partnerů Googlespecializující se na celou řadu produktů Google.Certifikovaní partneři jsou pečlivě prověřeni Google a splňují přísné kvalifikační standardy.

Potřebujete odbornou pomoc vytváření video na YouTube? Podívejte se naYouTube dobrých skutků programu.

Více info na :
http://www.google.com/nonprofits/help/marketplace.html
http://www.youtube.com/goodwork

http://www.google.com/nonprofits/

   

Slovenský Start up " WOPPA "

Autor: Administrator. Sobota 06. července 2013.

Slovenský Start up " WOPPA "  - bohulibý cíl – motivovat mladé lidi k tomu, aby ve svém životě dosáhli co nejvíce. Woppa jim k tomu slouží coby webová platforma sdružující aktuální informace o stážích či studijních příležitostech. Pro neziskové organizace, které chtějí získat stážistu-studenta ze zahraničí je služba zdarma .

celý článek

   

Pracuj pro obec nebo získej místo v neziskovce

Autor: Administrator. Pátek 05. července 2013.

Vytvářet nová pracovní místa bude pro obce i neziskové organizace jednodušší. Ministerstvo práce a sociálních věcí začalo v rámci svého sedmibodového Plánu na zaměstnanost nabízet dotace za každé vytvořené pracovní místo. Měsíčně tak mohou zaměstnavatelé získat až na 15 tisíc korun na plat nového pracovníka.

celý článek

   

Zápis ze schůze Výboru pro Evropskou unii Rady vlády pro nestátní neziskové organizace

Autor: Administrator. Čtvrtek 04. července 2013.

Zápis z poslední schůze Výboru pro Evropskou unii Rady vlády pro nestátní neziskové organizace, která se konala dne 12. června 2013 naleznete ZDE.

   

Strana 46 z 84