Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pakty zaměstnanosti a místní partnerství

Autor: Administrator. Pondělí 09. září 2013.

2. října se uskuteční konference "Pakty zaměstnanosti a místní partnerství", která bude součástí Národní konference Venkov 2013 (www.venkov2013.cz). Obsahem konference budou prezentace místních partnerství a Paktu zaměstnanosti v Moravskoslezském kraji. Tyto příspěvky budou zarámovány přednáškami zástupců MPSV, které se podílí na přípravě Operačního programu Zaměstnanosti. 

Váženým hostem konference bude zástupkyně Hornorakouského paktu zaměstnanosti, která představí systém mezisektorové spolupráce v politice zaměstnanosti.

Program a bližsí informace naleznete ZDE.

 

e-Bulletin UNO 12/2013

Autor: Administrator. Pátek 06. září 2013.

e-Bulletin-UNO-12-2013 Vážení kolegové,
právě vyšlo další číslo e-Bulletin UNO 12/2013. Nechte se v něm pozvat na akce nadcházejícího víkendu. Pokud jste příznivci horských kol, můžete závodit na Priessnitz MTB, který volně navazuje na oblíbenou Priessnitzovu padesátku. Pokud raději "šlapete" pěšky, přidejte se k mezinárodnímu výstupu na vrchol Králického Sněžníku.
Nové číslo e-Bulletinu UNO přináší také rozhovor s amatérským badatelem Romanem Janasem z České Vsi, který ve volném čase dobrovolně pátrá po jménech válečných zajatců z Jesenicka.

Příjemné čtení Vám přeje

redakce e-Bulletinu UNO
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
tel. 606 718 836

   

Mládež v akci - newsletter

Autor: Administrator. Pátek 06. září 2013.

mladez-v-akciZDE si můžete prohlédnout aktuální číslo newsletteru Mládež v akci.

   

Národní konference VENKOV 2013

Autor: http://www.venkov2013.cz/. Pátek 30. srpna 2013.

Read morePřijměte pozvání na Národní konferenci VENKOV 2013, která je každoročně pořádána na podporu udržitelného a soběstačného venkova. Již pátý ročník akce se uskuteční ve dnech 1. - 3. října 2013 v Hranicích v Olomouckém kraji.

celý článek

   

Průzkum účasti organizací občanské společnosti na formulování národních pozic k dokumentům EU

Autor: Administrator. Pondělí 26. srpna 2013.

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM (Česká republika), Centrum pro veřejnou politiku PROVIDUS (Lotyšsko), a Institut pro veřejné otázky (Polsko) v současné době provádějí výzkum zkušeností organizací občanské společnosti s účastí v procesu evropské integrace prostřednictvím vlivu na formulování národních pozic k legislativním návrhům a politickým dokumentům Evropské unie. Výzkum se zabývá národními předpisy, které upravují podmínky zapojení organizací občanské společnosti, a rovněž analyzuje praxi pomocí dotazníků a rozhovorů s představiteli státních institucí i organizací občanské společnosti. Výzkum je realizován v rámci projektu spolufinancovaném programem Evropské Unie "Evropa pro občany".

celý článek

   

Strana 42 z 84