Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Social Innovation Camp: Závěrečné prezentace a vyhlášení výsledků

Autor: Administrator. Pondělí 11. listopadu 2013.

Zajímavé video prezentace neziskového záměru či projektu face to face porotě naleznete ZDE.

 

Průzkum zájmu neziskových organizací o zřízení stánku na veletrhu neziskových organizací Charity Fair

Autor: Administrator. Úterý 05. listopadu 2013.

Vážení představitelé neziskových organizací – členové i nečlenové UNO OK, prosíme vás tímto o podporu mezinárodního projektu pro neziskové organizace z Olomouckého kraje. V případě úspěchu tohoto projektu se pro neziskovky v našem kraji otevírají další možnosti způsobu financování své činnosti, ale další případná spolupráce samozřejmě bude záležet čistě jen na vás!

Prosíme vás o vyplnění krátkého dotazníku na adrese: http://www.survio.com/survey/d/T9P7U7I2D4L6H3H7O

Zde také neleznete další informace k tomuto projektu.

   

HLAVNÍ ZÁVĚRY Z 6. JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY PRO PŘÍPRAVU DOHODY O PARTNERSTVÍ DNE 25. 10. 2013

Autor: Administrator. Pátek 01. listopadu 2013.

Ministerstvo pro místní rozvoj uspořádalo dne 25. října 2013 šesté jednání Pracovní skupiny pro přípravu Dohody o partnerství (PS Dohoda) za účasti hostů z řad regionálních partnerů, hospodářských a sociálních partnerů a zástupců neziskové, akademické a vědecko-výzkumné sféry. Předmětem jednání byl zejména aktuální stav přípravy Dohody o partnerství, způsob vypořádání připomínek EK a další postup dopracování Dohody o partnerství a programů.

Závěry naleznete ZDE, dohodu ZDE.

Předkládací zprávu, usnesení vlády aj. naleznete ZDE.

 

   

Neziskovky zpovídaly kandidáty do sněmovny

Autor: Petra Klimková. Čtvrtek 24. října 2013.

Read moreOlomouc – Čemu se politici smějí, když hovoří jejich rivalové? Co konkrétně Zemanovci myslí heslem „Zastavili jsme Kalouska“? I takové dotazy padaly na Předvolebním kotlíku, diskusi, kterou už tradičně pořádá Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK) před každými volbami. Do velkého sálu olomouckého magistrátu tentokrát přišlo debatovat devět krajských lídrů nebo zástupců politických stran, které se ucházejí o hlasy voličů v nadcházejících parlamentních volbách.

celý článek

   

Program podpory kultury a památkové péče v Olomouckém kraji v roce 2014

Autor: http://www.kr-olomoucky.cz. Čtvrtek 24. října 2013.

Olomoucký kraj vyhlašuje na rok 2014 Program podpory kultury a památkové péče v Olomouckém kraji v roce 2014, který se skládá ze tří dílčích programů a to z programu „Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji", "Obnova staveb drobné architektury místního významu v Olomouckém kraji " a "Podpora kulturních aktivit v Olomouckém kraji".

Uzávěrka přijímání žádosti je  6.1.2014 v 16:00 hodin.

Vyhlášení, zásady a žádosti k jednotlivým programům nakeznete ZDE.

 

   

Strana 38 z 84