Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

PŘÍBĚHY NEOBYČEJNÉ ENERGIE

Autor: Administrator. Sobota 07. prosince 2013.

Česká Televize v koprodukci se skupinpou ČEZ připravuje společný projekt PŘÍBĚHY NEOBYČEJNÉ ENERGIE, který zdokumentuje neobyčejné příběhy lidí, jež svoji energii věnují ve prospěch jiných. Zaslouží si naše uznání a podporu. Vybrané projekty proto získají dar od Nadace ČEZ.

Máte-li před sebou zajímavý projekt nebo příběh, který se bude realizovat v roce 2014, přihlaste se nebo nám pomozte lidi s podobným posláním najít.

Uzávěrka přihlášek je 10. ledna 2014. Více na www.ceskatelevize.cz/energie

 

změna Pravidel pro poskytování finanční podpory z rozpočtu statutárního města Olomouce

Autor: Administrator. Čtvrtek 28. listopadu 2013.

Rada města Olomouce dne 27. 11. 2013 schválila změnu „Pravidel pro poskytování finanční podpory z rozpočtu statutárního města Olomouce“ (dále jen „Pravidla“). Uvedená změna spočívá ve změně termínu pro podávání žádostí na rok 2014, a to následovně: Původní stav: Obecný termín pro podávání žádostí je od 1. prosince předchozího kalendářního roku do 5. ledna roku, kdy má být projekt uskutečněn. Nový stav: Obecný termín pro podávání žádostí je od 5. prosince předchozího kalendářního roku do 9. ledna roku, kdy má být projekt uskutečněn. Při tomto posunu termínu zůstává celkový počet kalendářních dnů (tj. 36) pro podání žádostí zachován. Radě města Olomouce budou předložena ke schválení nová Pravidla dne 3. 12. 2013. Do doby schválení nových Pravidel platí stávající Pravidla (pouze s výše uvedenou změnou).

 

   

Úřad práce podporuje vzdělávání zaměstnanců se zdravotním postižením

Autor: Administrator. Čtvrtek 28. listopadu 2013.

Úhrada nákladů na vzdělávací aktivity pro zaměstnance se zdravotním postižením a firemní personalisty. To nabízí nový projekt Fondu dalšího vzdělávání (FDV) nazvaný Vzdělávání zaměstnanců se zdravotním postižením. Vytváří nástroje, postupy a metody, které povedou ke stabilizaci osob se zdravotním postižením (OZP) na trhu práce a umožní nastavení společenské odpovědnosti firem jako základního standardu pro jednání se zaměstnanci se zdravotním postižením (ZP).

celý článek

   

Dárcovský summit 2013

Autor: Administrator. Středa 27. listopadu 2013.

Video z Dárcovského summitu 2013, na kterém zaznělo spoustu zajímavých dotazů mj. o dotacích z Norského fondu naleznete zde:  http://www.donorsforum.cz/aktuality/259/darcovsky-summit-2013.html

   

Vytvořtě si zdarma vlastní DOTAZNÍK

Autor: Administrator. Neděle 17. listopadu 2013.

Dotazníky spokojenosti a zpětné vazby. Hodnocení zákazníků. Spokojenost zaměstnanců. Dotazníky zdravotní péče. Průzkum trhu. Registrace na události. Dotazníky neziskových organizací. Dotazníky pro Facebook. Studentské dotazníky. Jen pro zábavu.

Je to jednoduché a intuitivní, se skvělými funkcemi pro všechny. Máme pro Vás připravené vzorové dotazníky k okamžitému použití. Vytvoření dotazníku tak zvládnete několika kliknutími myši!

celý článek

   

Strana 37 z 84