Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Grantový program na podporu sousedské pospolitosti

Regionální fond rozvoje, který bude vyhlášen ve středu 26. března, podpoří projekty zaměřené na zapojování občanů do společenského a veřejného života v místě, kde žijí, utváření aktivních komunit a dobrých sousedských vztahů.
Podpořené projekty získají až 100 000 Kč a nabídku průběžného vzdělávání.
Pokud i Vás zajímají vztahy ve Vaší obci, rádi byste poznali své sousedy a chcete se o programu dozvědět víc, přihlaste se na seminář pro žadatele.
Na semináři se seznámíte s cíli programu, pomůžeme Vám najít si "své" téma a naplánovat projekt.
Semináře pro potenciální žadatele z programu se uskuteční:

  • v Praze – 27. března od 10:30 do 15:00 hod., Hotel Leonardo (Karolíny Světlé 27, Praha 1) – hlásit se můžete přes tento formulář,
  • v Olomouci – 1. dubna od 11:00 do 15:30 hod., Clarion Congress Hotel (Jeremenkova 36, Olomouc) – hlásit se můžete přes tento formulář.

Kapacita obou seminářů je 25 účastníků.
 
Kontaktní osobou je projektová manažerka Nadace VIA, Lucie Voláková ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , 233 113 370, 604 965 559).