Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Kampaň - Podívejte se jak jde podnikat jinak!

P3 – People, Planet, Profit o.p.s. v rámci mezinárodního projektu Podnikání jinak spustila kampaň “Podívejte se jak jde podnikat jinak!”. Hlavním cílem této kampaně je zvýšit povědomí o sociálním podnikání prostřednictvím krátkých dokumentů o fungujících sociálních podnicích. Bylo natočeno 16 krátkých medailonků o českých sociálních podnikatelích v ČR a tři dokumentární filmy o sociálním podnikání, jeden z ČR a další dva ze zemí partnerů, z Rakouska a z Belgie.

Všechny filmy jsou volně dostupné na projektovém webu www.ceske-socialni-podnikani.cz

Filmy jsou určeny zejména nestátním neziskovým organizacím, krajským úřadům, sociálním podnikům, zaměstnavatelům osob se zdravotním postižením a také ostatním podnikům a podnikatelům, které láká začít podnikat „jinak“.

Rádi Vám kampaň "Podívejte se jak jde podnikat jinak!" představíme osobně, když nás budete kontaktovat na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript či na tel: +420 257 313 988.