Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Cena SozialMarie

Inovativní sociální projekty z České Republiky mají do 21. ledna možnost prihlásit se do souteže SozialMarie 2014. Nápadité, kreativní a odvážné projekty čeká prestižní mezinárodní cena za sociální inovace a pozvání do Vídne k slavnostnímu udílení cen. 

SozialMarie již od roku 2005 vyhledává a oceňuje projekty, které svým inovativním řešením reagují na společensko-politické změny.

Zabývá se Váš projekt nějakou z aktuálních výzev a nebo řeší naléhavý problém? Nabízí společnosti nebo cílové skupině konkrétní a dlouhodobé udržitelný užitek? Je realizace Vašeho záměru a projektu originální, inovativní a odvážná? Pojďte do toho!

Naším cílem je informovat veřejnost o sociálně inovativních iniciativách a současně podporovat propojování sítě sociálních inovací. Vyznamenané projektymají být inpirací pro nové idee a projekty. 

Přihlašte Váš projekt na našich webových stránkách. Mezi 15 z nejlepších bude v roce 2014 rozděleno prostřednictvím ceny SozialMarie celkem 42 000 eur.

Lhůta pro přihlášení projektů končí v úterý 21. ledna 2014 ve 24 hodin. Přihlášení projektů, kritéria a podmínky naleznete na webové stránky SozialMarie.