Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Vytvořtě si zdarma vlastní DOTAZNÍK

Dotazníky spokojenosti a zpětné vazby. Hodnocení zákazníků. Spokojenost zaměstnanců. Dotazníky zdravotní péče. Průzkum trhu. Registrace na události. Dotazníky neziskových organizací. Dotazníky pro Facebook. Studentské dotazníky. Jen pro zábavu.

Je to jednoduché a intuitivní, se skvělými funkcemi pro všechny. Máme pro Vás připravené vzorové dotazníky k okamžitému použití. Vytvoření dotazníku tak zvládnete několika kliknutími myši!

Moderní grafické šablony ohromí Vaše respondenty.Prohlížejte si své výsledky vyjádřené grafy a tabulkami v reálném čase. Získejte závěrečný report v PDF jedním kliknutím. Data si stáhněte ve formátech XLS, CSV, XML a v HTML, abyste je mohli podrobněji analyzovat v Excelu, SPSS nebo jiném softwaru.

Ano, Survio je zcela zdarma pro komerční, nekomerční, vzdělávací a jiné účely. Pro jeho používání nevyžadujeme kreditní karty, nemusíte podepisovat smlouvy ani nic instalovat. A nikdy nepřijdete o svá data.

zdroj :  http://www.survio.com