Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Etický marketing a fundraising neziskových organizací

Seminář poskytne příklady osvědčených postupů ipříkladypochybení. Zejména bude odkazovat na oblast etiky ve fundraisingových emailech a poskytne konkrétní zásady a pokyny pro NNO s ohledem na nejčastější složky fundraisingových zásilek: fotografie, grafický design, text a přílohy.

Lektor: Burkhard Wilke (ředitel DZI)
Datum: 16. 10. 2013
Místo: Juliš Hotel, Václavské náměstí 782/22, Praha
Čas: 15:30 – 17:30 h

Seminář bude probíhat v angličtině, tlumočení do češtiny zajištěno.
Cena semináře: účastníci zaplatí pouze příspěvek na tlumočení ve výši 200 Kč (členové AVPO ČR mají slevu 50 %, tj. platí 100 Kč).

 

Diskuze o hodnocení spolehlivosti neziskových organizací v ČR(dobrá praxe v Německu a Španělsku) a Hodnocení spolehlivosti neziskových organizací v Německu.

Vystoupí Burkhard Wilke, ředitel DZI (Německo) a o hodnocení spolehlivosti neziskových organizací ve Španělsku bude s účastníky diskutovatPatriciade Roda, ředitelka nadace Fundación Lealtad. Bližší představení řečníků najdete v přiložené pozvánce.

Datum: 16. 10. 2013
Místo: Hotel Juliš, Václavské náměstí 782/22, Praha
Čas: 13 - 15 h

Díky podpoře z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost je vstup zdarma!

Více info :
Na obě akce se můžete přihlásit prostřednictvím e-mailové adresy Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
Počet míst je omezen!