Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Darovaný software pro neziskové organizace od společností Microsoft, Zoner, GiftWorks a SAP

Chcete „upgradovat“ na MS Windows 7 či 8 nebo legalizovat stávající operační systém za pár stovek? Máte zájem o nejnovější MS Office Standard 2013 za 469 Kč* nebo nástroj na úpravu fotografií Zoner Photo Studio 16 Pro za 273Kč*? Díky celosvětovému programu TechSoup je to možné již dnes!

Oprávněné neziskovky mohou na www.techsoup.cz jednoduše získávat zvýhodněný software. TechSoup Česká republika nabízídarované produkty od společnostíMicrosoft, Zoner, SAP a Cisco. Od roku 2010 využilo podpory programu téměř 900 českých neziskovek a ušetřily tak více než 69 mil. Kč.

 

Od 10. září 2013 mají na dary od společnosti Microsoft nově nárok i neziskovky provozující hospic nebo hospicové služby a církevní organizace (vč. církví). Potřebujete-li legální software za hubičku, neváhejte se zdarma zaregistrovat na www.techsoup.cz a začněte čerpat výhody, které program přináší! 

*uvedené ceny administrativních poplatků za licenci jsou bez 21% DPH