Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Veletrh neziskovek

Vážení členové UNO OK,
rádi bychom Vaši organizaci požádali o účast na VELETRHU NEZISKOVEK, který se uskuteční na půdě Univerzity Palackého v Olomouci dne 13. listopadu 2013, od 9 do 13 hod.
Místo konáni: atrium Uměleckého centra UP.

Cílem veletrhu je představit studentům, postgraduantům i katedrám neziskové organizace, se kterými mohou v průběhu studia či po jeho ukončení spolupracovat. A také poskytnout prostor pro diskuzi nad možnými formami spolupráce. Neziskové organizace budou mít prostor zúčastněným studentům nabídnout praxe a představit možná témata, kterým se studenti či týmy na katedře mohou na zakázku věnovat v rámci svých diplomových a odborných prací.

Mezi pozvanými jsou jak organizace působící celorepublikově, tak regionální organizace. Hlavni cílovou skupinou jsou magisterští, postgraduální i bakalářští studenti filozofické fakulty oboru sociologie a andragogiky (včetně profilace sociální práce a personální management), studenti politologie a evropských studií, dále studenti rozvojových studií Přírodovědecké fakulty či studenti oboru Pedagogika - sociální práce Pedagogické fakulty. Nicméně účast bude otevřená všem.

Důležitou součásti akce je networking, který může vést k započetí spolupráce na různých projektech. Tudíž jsme na závěr (od 13.15 do 14.30) pro zájemce připravili moderovaný kulatý stůl SPOLUPRÁCE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ SE STUDENTY A UNIVERZITAMI, který dá příležitost k diskuzi zúčastněným organizacím.

Veletrh neziskovek je součástí projektu Systematizované odborné praxe (více na  http://www.youngpower.cz)