Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Žihadlo roku 2013

Žihadlo roku je soutěž o nejlepší veřejně prospěšnou kampaň, jejímž pořadatelem je obecně prospěšná společnost Neziskovky.cz. Cílem soutěže je upozornit na kvalitní veřejně prospěšné kampaně neziskových organizací, které podněcují společnost k veřejně prospěšným aktivitám.

Pro koho je soutěž otevřena?
Pro nestátní neziskové organizace a příspěvkové* organizace z celé ČR a SR, které:

a) jsou neziskovou organizací (občanské sdružení, obecně prospěšná společnost, nadace, nadační fond, církevní právnická osoba, příspěvková organizace)
b) medializují veřejně prospěšný projekt, který není starší 1 rok (tj. kampaň byla realizovaná od 1. září předcházejícího roku).

Kampaň může nominovat pouze její zadavatel - nezisková organizace. Ocenění bude uděleno zadavateli i tvůrci (reklamní agentuře či samotné neziskové organizaci). Vítězné práce v jednotlivých kategoriích vybere odborná porota, která hodnotí společnou práci neziskových organizací a reklamních agentur.

Soutěžní kategorie:
A Tištěná reklama
B Televizní a kino spot
C Rozhlasový spot
D Internetová kampaň

Ceny pro vítěze: plaketa a soška Žihadla pro zadavatele kampaně + plaketa pro tvůrce kampaně.

Uzávěrka přijímání přihlášek do soutěže o nejlepší veřejně prospěšnou reklamu Žihadlo roku 2013 je již za měsíc - 10. října 2013.
Přihlášku i soutěžní materiály stačí zaslat pouze elektronicky, více informací naleznete na adrese:  http://www.zihadloroku.cz/clanky/5_20/aktualni-rocnik-podminky_ucasti/